Ultimele Știri

Dinu Patriciu urmează să fie înmormântat în România

Omul de afaceri, Dinu Patriciu va fi înmormântat în țara sa, după ce pe data 19 august, s-a stins din viață într-un spital din Londra. Cel mai probabil mormântul acestuia va fi la Cimitirul Bellu, susțin surse apropiate familiei.

Data oficială a înmormântării nu a fost încă stabilită, deoarece nu se știe când se vor finaliza toate formalitățile de la Londra pentru ca trupul neînsuflețit al acestuia să poată fi adus în țară. Moartea acestuia a fost cauzată de o infecție pulmonară pentru care fusese internat de câteva zile în spitalul londonez.

Conform unui comunicat transmis de membrii familiei Patriciu, se cere lipsa se agresivitate, lipsa de decență  și ocolirea neînțelegerilor, pe ultimul său drum. Familia a declarat că omul de afaceri a avut această ultimă dorință înainte de a muri deoarece ultimii săi ani au fost umbriți de astfel de suferințe.

Dinu Patriciu suferea de mai mulți ani de cancer , însă în urmă cu doi ani a suferit un transplant de ficat. Medicul acestuia, Mihai Voiculescu a declarat că boala sa a fost agravată de afacerile care în ultimul timp îi mergeau prost și  că moartea lui Dinu Patriciu a fost cauzată de o infecție care s-a instalat în urma transplantului de ficat. De asemenea, medicul a menționat că sănătatea acestuia a fost periclitată și de alimentația pe care o avea și de faptul că nu a reușit să renunțe la mâncăruri foarte condimentate.

dinu04

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Dinu Patriciu urmează să fie înmormântat în România

  1. SA-MI SUGA BERBECU DACA TOT A MURIT ALATURI DE ILIESCU,PETRE ROMAN SI TOTI CEILALTI HOTI CARE AU LUPTAT INPOTRIVA POPORULUI ROMAN SI IN BENEFICIUL LOR SI A FAMILIILOR LOR…..DOMNEZEU SA LE RASPLATEASCA CA AU TRADAT INCA O DATA ROMANIA PRIN ACEASCA ASA NUMITA DEMOCRATIE…

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*