Ultimele Știri

Dinamo bate Iaşiul cu inspiraţia lui Alexe

Dinamo a învins cu 1-0 (0-0) pe CSMS Iaşi şi şi-a trecut în cont cea de-a patra victorie în Liga 1 după  8 etape.  Partida „haitei” lui Flavius Stoican cu moldovenii lui Ionuţ Chirilă a fost însă una dificilă pentru gruparea dn Ştefan cel Mare.

În prima repriză, ocaziile de gol au fost dese, cu un plus pentru dinamovişti. Matei (min.8), Gavrilă (min. 45) respectiv Creţu (min. 24) puteau deschide scorul, iar  portarul Marc le-a dat emoţii fanilor lui Dinamo când a respins în bară centrarea lui Tigoianu (min.42). De departe însă, cea mai frumoasă fază a primei părţi a creat-o decarul lui Dinamo, Cosmin Matei, care a făcut o cursă de 30 de metri, i-a pasat lui Gavrilă, iar acesta din urmăa trimis mingea în transversală (min. 30).

Începutul reprizei a doua a adus o ocazie mare a oaspeţilor, atunci când Bole a trimis pe lângă poartă, în urma unui corner (min. 60). Gavrilă l-a luat după aceea la ţintă pe Caparco, iar Alexe a încercat să reia mingea în poartă, dar era în ofsaid (min. 63). Minutul 74 a adus şi golul mult aşteptat de cei aproximativ 5.000 de fani dinamovişti din tribune. Marius Alexe a speculat o indecizie în defensiva Iaşiului şi a înţepat mingea pe lângă portarul oaspeţilor. Căpitanul lui Dinamo, Valentin Lazăr, a trimis şi el mingea în bară (min. 80), iar până la finalul meciului nu au mai avut loc faze notabile.

Dinamo învinge aşadar Iaşiul şi aşteaptă derby-ul cu Rapid din etapa viitoare. Antrenorul giuleştenilor, Ionel Ganea, a fost şi el la meci şi a fost primit cu simpatie de fanii dinamovişti de la tribuna a doua.

 

DINAMO – CSMS IAŞI 1-0 (0-0)

A marcat: Marius Alexe (min.74)

Dinamo: Marc – S. Filip, Nedelcearu, Cordoş, Grecu – Elton (Alexe ’53), Boubacar – Gavrilă (Rotariu ’65), Matei, Lazăr – Bilinski (Firţulescu ’77). Antrenor: Flavius Stoican.

CSMS Iaşi: Caparco – Voicu, Mihalache, Munteanu, Ţigănaşu – Onduku (Coşereanu ’84), Olah, Novac, Ciucur (Bole ’34) – Creţu, Dobre (Akinsola ’86). Antrenor: Ionuţ Chirilă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*