Ultimele Știri

Dinamo a mușcat de două ori Brașovul și a tremurat pe final

Dinamo a mai bifat o victorie în Liga 1, a treia în primele 6 etape din acest campionat, după 2-1 cu FC Brașov. Fără Flavius Stoican pe bancă, „câinii” și-au făcut singuri meciul greu, după ce în multe momente au dat senzația că vor învinge fără probleme o echipă din jumătatea inferioară a clasamentului. Cordoș și Cosmin Matei au semnat reușitele dinamoviștilor care aveau 2-0 pe tabelă în minutul 65 și zburdau pe teren. Bilinski (accidentat) a fost înlocuit la pauză de Marius Alexe, care a revenit astfel la echipa din Ștefan cel mare după un an și jumătate. 

IMG_5029

Toate păreau a fi bune și frumoase pentru dinamoviști, numai că finalul le-a cam dat emoții. Aganovici a marcat pentru oaspeți, care chiar puteau da lovitura în ultimele minute ale partidei. În cele din urmă, dinamoviștii au învins și iar cei aproximativ 6.000 de spectatori au plecat mulțumiți de la stadion.

IMG_5030

Dinamo – FC Brașov 2-1 (1-0)

Au marcat: Cordoș (min, 35), Cosmin Matei (min. 65) respectiv Aganovici (min. 86)

Dinamo: Marc – Fai, Durimel, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Miranda – C. Matei (Gavrilă ’79), Elton (Şerban ’69), Rotariu – Bilinski (Alexe ’46). Antrenor: Flavius Stoican.

FC Braşov: Fl. Iacob – Vagner, Leko, Machado, Serginho – Madeira, C. Munteanu (Ciocâlteu ’59) – Constantinescu (Buga ’53), Aganovici, Grigorie (Enceanu ’66) – L. Ganea. Antrenor: Adrian Szabo.

URMĂRIȚI MAI JOS ÎN SECȚIUNEA AUDIO DECLARAȚIILE DE LA FINALUL PARTIDEI CU DORIN MATEUŢ (ANTRENOR SECUND DINAMO), ȘTEFAN BĂRBOIANU (CARE A FOST CĂPITANUL DINAMOVIȘTILOR LA ACEST MECI) ȘI ADRIAN SZABO (ANTRENOR FC BRAȘOV).

FOTO: OCTAVIAN BUICULESCU

 

Interviu Ștefan Bărboianu

Interviu Dorin Mateuț

Interviu Adrian Szabo

IMG_5034

gggg

IMG_5068

IMG_5079

IMG_5103

IMG_5109

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*