Ultimele Știri

(Foto) Din fost bordel în grădiniță! Unde se petrece această schimbare

Un imobil care a găzduit în trecut un bordel va fi cumpărat de primărie, urmând să fie transformat într-o grădiniță.

Este vorba de un imobil din Timișoara, care în perioada interbelică a găzduit celebrul bordel „Sari Neni”. Aici, doritori găseau o gamă largă de servicii ”pe placul lor lor”, de la mâncare rafinată, până la dame de companie.

După 1945, bordelul a fost desființat și a devenit restaurantul „Intim”, care era destul de frecventat la acea vreme. Mai târziu, după Revoluție, acesta a ajuns, treptat, în declin, iar de câțiva ani proprietarii vor să vândă clădirea, care este pe lista monumentelor istorice.

sari-neni

Spațiul are o suprafață utilă de 564 mp, fiind compus din patru săli de mese, o sală de protocol, bar, hol de intrare, grup sanitar, duș, opt magazii, bucătărie, două coridoare, spălătorie, două garderobe, camere frig, birou și alte două grupuri sanitare. Mai există o grădină de vară și o terasă la parter, precum și trei săli de mese, un bar, două coridoare, un hol și alte magazii la subsol. Imobilul nu este într-o stare prea grozavă, fațada de la stradă fiind degradată, iar acoperișul, doar parțial reabilitat, relatează Realitatea.net.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*