(Foto) Din fost bordel în grădiniță! Unde se petrece această schimbare

  • Nicoleta Ungureanu
  • 31 mai 2016
  • Social

Un imobil care a găzduit în trecut un bordel va fi cumpărat de primărie, urmând să fie transformat într-o grădiniță.

Este vorba de un imobil din Timișoara, care în perioada interbelică a găzduit celebrul bordel „Sari Neni”. Aici, doritori găseau o gamă largă de servicii ”pe placul lor lor”, de la mâncare rafinată, până la dame de companie.

După 1945, bordelul a fost desființat și a devenit restaurantul „Intim”, care era destul de frecventat la acea vreme. Mai târziu, după Revoluție, acesta a ajuns, treptat, în declin, iar de câțiva ani proprietarii vor să vândă clădirea, care este pe lista monumentelor istorice.

sari-neni

Spațiul are o suprafață utilă de 564 mp, fiind compus din patru săli de mese, o sală de protocol, bar, hol de intrare, grup sanitar, duș, opt magazii, bucătărie, două coridoare, spălătorie, două garderobe, camere frig, birou și alte două grupuri sanitare. Mai există o grădină de vară și o terasă la parter, precum și trei săli de mese, un bar, două coridoare, un hol și alte magazii la subsol. Imobilul nu este într-o stare prea grozavă, fațada de la stradă fiind degradată, iar acoperișul, doar parțial reabilitat, relatează Realitatea.net.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *