Ultimele Știri

Din 2016, toate telefoanele ASUS vor fi dotate din fabrică cu AdBlock Plus

Cu toţii ştim că reclamele sunt una din sursele de venit a multor companii din lume. Google este una dintre cele mai mari. Taiwanezii de la ASUS însă au decis să schimbe acest lucru şi să vor să implementeze un sistem care să blocheze reclamele.

Drept urmare, de la începutul lui 2016, toate telefoanele firmei din Taiwan ce pot naviga pe Internet vor veni cu AdBlock Plus instalat în browserul telefonului. ASUS a decis să încheie un parteneriat AdBlock pentru a adăuga obțiuni similare pe browserul său. Primele terminale care vor beneficia de browserul cu AdBlock preinstalat vor fi modelele ZenFone şi ZenPad.

adblock

O dată cu acest parteneriat ASUS devine prima companie care va oferi clienților săi obțiuni de blocare a reclamelor pe browser. Aplicații de blocare al reclamelor gen AdBlock se găsesc destul de greu deoarece Google a decis în 2013 să înlăture toate aplicațiile de genul acesta din Play Store.

Noul browser se va regăsi în toate terminalele Asus care vor fi lansate din anul viitor. AdBlock este unul dintre cele mai populare plugin pentru browser care filtrează și elimină toate reclamele de pe site-uri, acesta a generat pierderi de peste 21.8 miliarde de dolari site-urilor online și este posibil ca această sumă să se dubleze anul viitor.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*