Ultimele Știri

DIICOT face percheziții la organizația extremistă ”64 de comitate”

hvim

Procurorii DIICOT au descins, marți după-masă, la organizația de extremă dreaptă „64 de comitate”. Numele acestei organizații a revenit în atenția publică, după ce unul dintre reprezentanții extremiștilor a fost arestatv pentru că ar fi plănuit un atentat de Ziua Națională relatează Digi24.

Perchezițiile îl vizează pe președintele organizației extremiste. O echipă de mascați și una de geniști au descins la locuința președintelui organizației.

Informațiile au fost făcute publice de organizația extremistă și ulterior confirmate de forțele de ordine. 

De asemenea, organizația a precizat că liderul extremiștilor ar fi fost luat de procurori și în acest moment este în drum spre București pentru audieri. 

Procurorii Diicot au confiscat cărți scrise de un criminal de război. 

De 1 decembrie a fost dejucat un atentat terorist plănuit de organizația „64 de comitate” de procurorii DIICOT. Procurorii au monitorizat discuțiile organizației și au descoperit că la una dintre întâlnirile lor au plănuit să creeze o bombă care urma să fie detonată în Târgul Secuiesc.

La acea vreme a fost arestat doar un membru al organizației. Președintele „64 de comitate” nu se afla în țară atunci, dar numele lui apare în referatul procurorilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*