Ultimele Știri

Diana Bulimar a câştigat medalia de argint la World Challenge Cup de la Doha

diana bulimar

Gimnasta Diana Bulimar a obţinut medalia de argint, iar Dora Vulcan s-a clasat pe locul 7 în finală la sol, la World Challenge Cup de la Doha.

Diana Bulimar a intrat a treia în finala de la sol, fiind notată cu 14,125, cu care a obţinut medalia de argint. La rândul său, Dora Vulcan a intrat penultima în finală şi a obţinut nota 12,900, ocupând locul 7, dar a impresionat prin graţia cu care şi-a executat exerciţiul, plătind tribut însă unei greşeli de aterizare la ultima linie acrobatică.

Medalia de aur a fost câştigată de Giulia Steingruber (14,700, Elveţia), iar pe podium a mai urcat Zsofia Kovacs (Ungaria, 13,925).

Vineri, Dora Vulcan s-a clasat pe locul 7, iar Diana Bulimar pe locul 8 în finală la paralele.

Tot sâmbătă, Cătălina Ponor (28 de ani) a câştigat medalia de aur în finală la bârnă, cu nota 14,650.

Pentru Cătălina Ponor, cvintuplă medaliată olimpică, participarea la World Challenge Cup de la Doha este prima sa apariţie într-un concurs internaţional după JO de la Londra, din 2012.

Cătălina Ponor a revenit la pregătiri în urmă cu un an, după trei ani de la retragere, dar în toamnă a suferit o intervenţie chirurgicală la tendonul lui Ahile, care a ţinut-o în afara pregătirilor câteva luni, interval în care a avut loc şi CM de la Glasgow.

La cea de-a noua ediţie a World Challenge Cup de la Doha, dotată cu premii totale de 50.000 de dolari, participă peste 100 de gimnaşi din 33 de ţări.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*