Ultimele Știri

Dezvăluirile uimitoare ale unei adolescente violată, împușcată și abandonată într-un puț

O adolescentă din India, răpită și reținută împotriva voinței ei timp de două săptămâni de un grup de trei atacatori, a declarat că a fost supusă unor violuri repetate și a fost rănită de focuri de armă înainte de a fi abandonată într-un puț.

Victima, în vârstă de doar 14 ani a povestit  că a fost răpită la data de 22 noiembrie, în timp ce mergea la piață, în partea de vest a orașului New Delhi, acesta fiind cel mai recent caz de violență sexuală din capitala Indiei, potrivit postului de televiziune NDTV.

„După cincisprezece zile de abuz repetat, au spus într-o seară că sunt de acord să mă lase să plec. M-au împins într-o mașina și apoi au mers până la un magazin care vinde băuturi alcoolice, înainte de a parca în apropierea unui puț”, a declarat adolescenta.

Victima a vorbit cu condiția anonimatului, cu spatele la cameră.

„Mi-au spus că mă vor lăsa să plec dar imediat ce am plecat au deschis focul de două ori. Primul glonț a lovit un os, nu am simțit nimic, eram ca anesteziată. Dar după al doilea glonț am leșinat”, a continuat fata.

Ea a spus că atunci s-a trezit în fundul unui puț unde fusese lăsată să moară. „Când mi-am recăpătat conștiinta (…) am vazut că aveam un glonț în piept, l-am scos cu mâna”.

 Televiziunea a arătat imaginile unei răni.

La 6 decembrie, sătenii au salvat-o, alertați de țipetele ei, și apoi a fost internată în spital.

Potrivit presei indiene, mai mulți bărbați au fost arestați în acest caz.

„Vreau ca violatorii să fie spânzurați. Nimeni nu ar trebui să sufere ceea ce am suferit eu”, a spus ea.

În 2012, un viol în grup și uciderea unei studente în New Delhi a șocat țara, punând în evidență violențele împotriva femeilor.

Legile împotriva violului au fost înăsprite în consecință, dar cazurile de agresiune rămân foarte numeroase în această țară.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*