Ultimele Știri

Dezvăluiri surprinzătoare: ”Procurorul general are coloană oficială pe semnătura lui Oprea”

tiberiu nitu

Moartea polițistului de la Brigada Rutieră a fost un început pentru o serie de dezvăluiri care îl au în centru pe Gabriel Oprea. Vicepremierul este susținut de o încrengătură cu tendințe mafiote chiar de la vârful Parchetului General, al cărui titular s-ar bucura de avantajele oferite de Gabriel Oprea, conform lui Marian Vanghelie.

Vanghelie a declarat că Victor Ponta și procurorul general ”fac toate nenorocirile din România”, influența lor fiind dovedită de faptul că groapa în care a căzut polițistul a fost astupată la câteva ore distanță, pentru ca urmele să fie astupate.

Din păcate a trebuit să moară un om, un băiat tânar, ca să ne dăm seama că am pus un om paranoic la Ministerul de Interne. Dacă am face o analiză din momentul în care a intrat în politică acest personaj, ne-am putea da seama ce făcea pe perioada lui Adrian Năstase acest personaj împreună cu procurorul general din acea vreme. Și ne-am da seama că toate demersurile pe care le făcea în acea vreme și de toate nenorocirile pe care le-a practicat.

Și atunci presa știa exact ceea ce face și toată lume l-a lăsat în pace.

Am putea face o analiză și de când este în această funcție împreună cu acest prim-ministru Victor Ponta care de fapt este finul lui. Putem deci să ne dăm seama că împreun cu Victor Ponta și cu procurorul general fac toate nenorocirile din România și își permit să facă toate nelegile cum s-ar zice.

Aș da un mic exemplu – faptul că a reușit într-o singură oră sau două să acopere groapa cu pământ și cu asfalt, adică probele pe care procuratura ar trebui să le verifice, vă dați seama în ce filme suntem.

Își permite aceste lucruri pentru că are o relație cu procurorul general, i-a dat pe semnătura lui coloană oficială procurorului general, în care să aibă girofar și să aibă motociclist și mașini antemergător și își permite să numească procurori în funcții datorită relației pe care o are cu Ponta și cu procurorul general.

În ceea ce-l privește pe Gabriel Oprea, Vanghelie a declarat că acesta are o influență mare, datorită anumitor servicii pe care le-a condus, și decide numirea în funcții a prim-procurorilor din mai multe județe.

Păi vedeți că este cu aprobarea domnului ministru Oprea. Vă rog să verifcați și să vedeți că procurorul general, în baza relațiilor interumane pe care le are cu premierul și cu Gabriel Oprea, ministrul de Interne, are și dânsul coloană. Deci verificați aceste lucruri… tocmai că domnul Oprea propunea oameni care să fie în funcție şi în anumite județe cine să fie prim-procurori, pe care să poată să îi coordoneze. Și după cum cred că știți, domnul Oprea, prin anumite servicii pe care le-a condus, fie la Armată, fie la 2 și un sfert, a reușit să țină atât oameni din procuratură, cât și oameni din justiție să îi țină în mână și să stabilească pe cine să condamne și pe cine nu trebuie să condamne.

Sunt lucruri care se cunosc, dar nimeni nu vrea să discute de el datorită faptului că până acum a reușit să țină o mare parte din presa din România în mână.

Întrebat despre părerea pe acre o are în legătură cu situația lui Oprea, acesta a răspuns:

Ce ar trebui să facă Oprea? Păi, domnule, el nu are o onoare. Păi onoarea pe care o discută acest personaj sinistru, care a lăsat numai nenorociri în viața lui… plecând de la faptul că a fost bodyguardul lui Miron Cozma, ducându-mă până la toate nenorocirile pe care le făcea cu Bitner pe perioada lui Adrian Năstase, ducându-mă la toate arestările și ceea ce a făcut cu o mare parte cu justiția din România în timp, acest om nu poate să existe.

Eu mă mir cum a reușit să existe și cum oameni serioși din instituțiile statului au putut să-l suporte. Eu nu cred că se pune problema ca acest personaj mizerabil să își dea demisia, cred că se pune problema ca președintele României, pentru că prim-ministru nu avem din păcate,  să îl demită, să caute toate formele să îi ceară demisia acestui gunoi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*