Ultimele Știri

Dezvăluiri: Prigoana de tip mafiot patronată de șeful Poliției Române și Serviciul de informații din MAI

petre-toba-politia-romana (1)

Comisarul șef Nicolae Baciu face o serie de dezvăluiri și acuzații la adresa conducerii Poliției Române și a serviciului de informații al Ministerului de Interne. 

”Din informațiile ce le dețin rezultă că noua prigoană, de tip mafiot, la care subsemnatul a fost și este supus pe nedrept și abuziv, de către o grupare de tip mafiot, a fost inițiată, ticluită, susținută și pusă în aplicare, premeditat și nu sunteți străin de această strategie nici dvs. nici fostul șef al DIPI, ofițerul de tristă amintire GELU OLTEAN”, scrie comisarul sef.

În aceste condiții ce vă mai oprește ca în calitate de șef la Poliției Române să solicitați la DIPI și ORNISS motivele de drept și de fapt și să le prezentați instanțelor, d-le TOBĂ PETRE? Nu cumva complicitatea infracțională în ticluirea și emiterea acestor înscrisuri despre care susțineţi că sunt secrete?
Cum vă permiteți d-lor TOBĂ PETRE, IONIȚESCU PETRE, GELU OLTEAN, reprezentant al ORNISS, …etc., să secretizați asemenea înscrisuri mincinoase care în realitate sunt adevărate dosare de tip poliție politică? , mai afirmă Baciu.

Cunosc mobilul și scopul pentru care, abuzând de funcție, ați trecut la acțiuni de răzbunare împotriva subsemnatului, nu mă miră nimic și nici nu mă sperie faptul că ați urmărit și urmăriți inclusiv o arestare a subsemnatului.(…)Nu uitați că funcția de șef al Poliției Române vă obligă să interveniți imediat și să stopați orice acțiune sau inacțiune infracțională, cu atât mai mult când aceste fapte se comit împotriva unui subordonat, chiar dacă acesta a avut curajul cândva să sesizeze alte abuzuri comise chiar de dvs. și pentru care instanțele judecătorești au decis că trebuie să plătiți mai puțin. Răzbunarea nu își avea locul la acest nivel, mai ales că știți bine cum ați scăpat de justiție, îi transmite comisarul șef din Argeș șefului Poliției Române.

Comisar șef Nicolae Baciu

Comisar șef Nicolae Baciu

Scrisoarea comisarului Șef Nicolae Baciu:

”CĂTRE I.G.P.R,  În atenția șefului I.G.P.R, dl TOBĂ PETRE
D.I.P.I, În atenția d-lui NICOLAE GHEORGHE
O.R.N.I.S.S, În atenția d-lui MARIUS PETRESCU

„Opriți-vă din acțiunile și inacțiunile abuzive exercitate împotriva subsemnatului. Convingerea mea este că nu veți reuși, la nesfârșit, să acoperiți acțiunile și inacțiunile infracționale, exercitate împotriva subsemnatului prin gruparea fruntașilor la fabrica de permise auto din IPJ Argeș, nici menținerea acestor indivizi, veșnică,  în toate posturile de conducere ale IPJ Argeș și că într-o zi va veni și nota de plată”.

Subsemnatul, Baciu Nicolae, domiciliat în mun. Pitești (….), în temeiul Legii 571/2004, prin prezenta vă aduc la cunoștință următoarele:
Refuzul dvs. categoric de a aproba să mă primiți în audiență mă determină să uzez de această posibilitate de comunicare pentru a vă informa cu privire la acțiunile și inacțiunile infracționale la care subsemnatul este supus, în formă continuată, începând cu anul 2002 și în special cu 23.01.2014.
Din informațiile ce le dețin rezultă că noua prigoană, de tip mafiot, la care subsemnatul a fost și este supus pe nedrept și abuziv, de către o grupare de tip mafiot, a fost inițiată, ticluită, susținută și pusă în aplicare, premeditat și nu sunteți străin de această strategie nici dvs. nici fostul șef al DIPI, ofițerul de tristă amintire GELU OLTEAN.

Urmând procedura conform căreia, întâi condamnăm și apoi găsim noi motive, gruparea de tip mafiot acționează numai prin abuz încălcând orice dispoziție legală și chiar încropind texte de lege și inventând proceduri pentru fiecare caz în parte.

Etichetarea subsemnatului ca trădător și implicarea unor personaje la vârf ale structurilor, serviciilor secrete ale M.A.I (SIPI ARGEȘ, DIPI, IPJ ARGEȘ, IGPR) și ORNISS, prin inventarea unui incident de securitate cu informații secrete de stat (pentru a implica ORNISS-ul), care în realitate nu a existat, urmate de alte acțiuni și inacțiuni abuzive, raportate la atitudinea dvs. de a nu mă primi în audiență, a nu interveni pentru a cerceta și constata că nu s-a respectat legea cu privire la semnalarea, înregistrarea, constatarea și cercetarea presupusului incident de securitate, nu este un lucru nou pentru subsemnatul și mă face să dau multă crezare informației.

Evitarea din partea dvs. de a semna înscrisurile în ceea ce privește sesizările subsemnatului, întâmpinările la instanțe, rezultatele verificărilor, rezoluționarea sesizărilor, adrese etc., în legătură cu dispoziția 2073 din 28.01.2014 a șefului I.P.J Argeș îmi spune că prin această viclenie urmăriți ca oricând să aveți posibilitatea de a susține că nu ați cunoscut și nu cunoașteţi nimic în legătură cu acest caz.

Poliția al cărei șef sunteți, odată spune că a acționat la dispoziția SIPI ARGEȘ, odată la dispoziția DIPI, odată la dispoziția ORNISS, iar DIPI și ORNISS spun că au acționat la comanda poliției, formând astfel o morișcă din care nimeni să nu priceapă nimic. Ce înseamnă asta, d-le șef al Poliției Române?

„Sunt pregătit să vă demonstrez și să probez că, legal, ORNISS-ul nu avea ce căuta în această ecuație”

Sunt pregătit să vă dovedesc cu înscrisuri participația penală la ticluirea dosarului secret, de tip poliție politică, ce a stat la baza dispoziției 2073 din 28.01.2014 cu implicații din partea lui GELU OLTEAN, fostul șef al DIPI, STĂNCIULESCU CRISTIAN, şeful SIPI Argeș, IONIȚESCU PETRE și GHERGHE GABRIEL, adjuncți ai IPJ Argeș, pe cel ce a semnat din partea ORNISS și alte personaje din structurile și serviciile secrete ale MAI.

Sunt pregătit să vă demonstrez și să probez că, legal, ORNISS-ul nu avea ce căuta în această ecuație în care a intervenit abuziv și fără să aibă un dosar motivat la dispoziție, așa cum a spus și recunoscut chiar reprezentantul ORNISS, afirmând că „am senzația că am fost folosiţi, vreau să cred că nu este adevărat”.
Sunt pregătit să vă demonstrez că așa cum ați procedat cu apărarea abuzurilor din dispoziția 0770 din 17.02.2003, ați procedat și cu dispoziția 2073 din 28.01.2014, mizând pe faptul că dacă nu ați răspuns pentru infracțiunile comise atunci nu veți răspunde nici acum(…)

Prin prisma funcției și atribuțiilor conferite de către aceasta aveați obligația legală de a solicita printr-o simplă adresă (telefon) la DIPI și ORNISS motivele de fapt și de drept, înainte de emiterea și punerea în aplicare a dispoziției 2073 din 28.01.2014 a șefului IPJ Argeș, bineînțeles dacă nu aveați cunoștință de comandarea acestei rușinoase ticluiri, care dovedește mizeria la care pot fi supuși profesioniștii din MAI de către diverși oportuniști, aterizați pe funcții pe care nu le merită.

Îmi dă dreptate raportul Corpului de control al IGPR nr. 578564/2014 prin care în urma verificărilor dispuse cu privire la sesizările lui Tămâianu Alexandru (agentul secret) s-a constatat că „nu au rezultat date pertinente ori probe concludente care să conducă la angajarea răspunderii disciplinare a subsemnatului”.
Aceeași situație a fost constatată și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești care a clasat sesizările dvs. bazate pe susținerile lui Tămâianu Alexandru.
Vă reamintesc că Tămâianu Alexandru este autor a sute de reclamații înregistrate în evidențele IGPR, MAI și nu numai.

„Cum vă permiteți să secretizați asemenea înscrisuri mincinoase?”

În aceste condiții ce vă mai oprește ca în calitate de șef la Poliției Române să solicitați la DIPI și ORNISS motivele de drept și de fapt și să le prezentați instanțelor, d-le TOBĂ PETRE? Nu cumva complicitatea infracțională în ticluirea și emiterea acestor înscrisuri despre care susțineţi că sunt secrete?
Cum vă permiteți d-lor TOBĂ PETRE, IONIȚESCU PETRE, GELU OLTEAN, reprezentant al ORNISS, …etc., să secretizați asemenea înscrisuri mincinoase care în realitate sunt adevărate dosare de tip poliție politică?

Cum vă permiteți să veniți în fața instanțelor și procurorilor cu minciuni și să susţineți că nu prezentați aceste înscrisuri, știind că în realitate nu au nici un suport probator și totul se bazează pe abuz și minciună?

Pentru domniile voastre nu este valabilă legea în această țară domnilor şefi?

Acest mod de operare, (substituirea dosarului judiciar) prin care în baza unor dosare informative, bazate pe probe informative, secretizate abuziv, folosite în detrimentul unor dosare judiciare, bazate pe probe judiciare, răstoarnă garanțiile procesuale și procedurale ale statului de drept. (…)

Cunosc foarte bine acest mod de operare și pentru acest motiv vă solicit, ca în virtutea funcției pe care o dețineți și obligațiilor generate de această funcție să vă asumați:
1. Garantarea respectării legalității tuturor actelor și procedurilor administrative, precum și a întâmpinărilor și susținerilor în fața instanțelor în dosarul nr. 12092/3/2014 al Tribunalului București, privind emiterea, punerea în aplicare și susținerea motivelor de fapt și de drept ale dispoziției 2073 din 28.01.2014 a șefului IPJ Argeș.

2. Garantarea că prin persoana dvs. I.G.P.R, DIPI, ORNISS (ROMÂNIA) își asumă întreaga răspundere pentru respectarea normelor privind legalitatea, veridicitatea și autenticitatea acestor înscrisuri și au fost respectate toate garanțiile prevăzute de art.6 din CEDO.

„Răzbunarea nu își avea locul la acest nivel, domnule Petre Tobă, mai ales că știți cum ați scăpat de justiție”

Cunosc mobilul și scopul pentru care, abuzând de funcție, ați trecut la acțiuni de răzbunare împotriva subsemnatului, nu mă miră nimic și nici nu mă sperie faptul că ați urmărit și urmăriți inclusiv o arestare a subsemnatului.(…)Nu uitați că funcția de șef al Poliției Române vă obligă să interveniți imediat și să stopați orice acțiune sau inacțiune infracțională, cu atât mai mult când aceste fapte se comit împotriva unui subordonat, chiar dacă acesta a avut curajul cândva să sesizeze alte abuzuri comise chiar de dvs. și pentru care instanțele judecătorești au decis că trebuie să plătiți mai puțin.

Răzbunarea nu își avea locul la acest nivel, mai ales că știți bine cum ați scăpat de justiție. Stiți foarte bine că o justiție corectă ar fi încheiat orice posibilitate a dvs. de a mai fi autor de abuzuri din această funcție.

Un singur lucru vă mai cer: Aveți curajul și demnitatea conferită de funcția deținută de a vă susține la vedere acțiunile infracționale și abuzurile la adresa subsemnatului și nu mai abuzați de funcție împingând în față alți și alți subordonați obedienți.

Nu mai implicați și pe alții, pentru că mai devreme sau mai târziu, toate se plătesc pe acest pământ. Dovediți cu probe legale temeinicia și legalitatea Dispoziției 2073 din 28.01.2014 și nu vă mai lăudați că ați reușit să obţineți o primă legalizare a infracțiunilor la instanța de fond. Prin minciuni și abuzuri ticluite și susținute în fața instanței, probabil și prin metode specifice, de tip mafiot, ați reușit să determinați instanța să judece fără ca subsemnatul și apărătorii calificați să aibă posibilitatea să ia la cunoștință despre motivele de fapt și de drept.

Sunt gata să părăsesc MAI dacă îmi demonstrați și probați că mi-am trădat țara. Sunteți gata d-lor TOBĂ PETRE, GELU OLTEAN, IONIȚESCU PETRE, STĂNCIULESCU CRISTIAN, GHERGHE GABRIEL, reprezentantul ORNISS, ș.a, care mă acuzați, să vă părăsiți scaunele dacă nu veți reuși să și probați în fapt și în drept acuzațiile secrete și măsurile dispuse împotriva subsemnatului?

Aștept cu interes să demonstrați cu probe judiciare, nu informative și secrete, abuzurile comise împotriva subsemnatului, după ce veți fi părăsit scaunele fermecate pe care le ocupați la această dată și care vă mai apără încă.

„Din dorința de a mă aresta pe mine, ați distrus serviciul AESP Argeș”

Alăturat vă atașez acțiunea de recurs la sentința 988 din 10.02.2015 din dosarul 12092/3/2014 al Tribunalului București și vă rog pe toți să vă asumați și să semnați personal întâmpinarea ce urmează să o depuneți la instanță și să nu mai spuneți că nu ați știut de acest caz.

Constat că până în prezent ați evitat să semnați orice înscris în această cauză, inclusiv pe cele trimise la instanțe. Îmi este cunoscută această viclenie de care vă folosiți implicându-vă unii pe alții.

Vă reamintesc că în cadrul audienței din 13.02.2014, de care am beneficiat din partea ORNISS, conducerea acestei instituții mi-a spus verbal că tot ce deține referitor la subsemnatul este o unică și simplă adresă („două rânduri”) în care i s-a solicitat ca să îmi retragă avizul și nimic mai mult. De asemenea această instituție mi-a răspuns scris că numai angajatorul poate solicita această adresă și nu subsemnatul.

Vă reamintesc că în aceleași condiții DIPI a avut aceeași atitudine precizând că trebuie să răspundă cine nu a respectat procedurile de constatare, înregistrare, cercetare și sancționare a incidentelor de securitate și implicit retragerea avizului de acces la informații fără motiv.

Rămâne să vă stabiliți între domniile voastre care mințiți și care sunteți autorii acestei mizerii prin care ați ajuns la dispoziția 2073 din 28.01.2014 a șefului IPJ Argeș (fruntaș la fabrica de permise), a căror consecințe le suportă subsemnatul pe nedrept. (…)
Din dorința de a mă aresta pe mine ați distrus serviciul AESP Argeș, ați antrenat zeci de lucrători în tot felul de verificări și văd că refuzați în continuare să mergeți la cauza reală prefăcându-vă că nu o cunoaşteți și căutând să convingeți instanțele că de fapt alții sunt răspunzători pentru abuzurile dvs.

Cu deosebită stimă,
Nicolae BACIU”

Deși scrisoarea comisarului șef Nicolae Baciu a fost trimisă pe data de 17.05 2015, ora 21.30, termenul legal de treizeci de zile s-a scurs demult și polițistul n-a primit încă un răspuns.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*