Ultimele Știri

Dezvăluiri incredibile! Gabriel Oprea a făcut 1.500 de drumuri însoțit de coloană oficială, de la începutul anului

oprea

De la începutul anului vicepremierul a făcut peste 1.500 de drumuri însoţit de coloană oficială, conform Ministerul Afacerilor Interne care a trimis Parchetului Tribunalului Bucureşti legislaţia în baza căreia ministrul Gabriel Oprea a beneficiat de coloană oficială.

În cadrul anchetei se vehiculează informaţia că, de la începutul anului, ministrul Gabriel Oprea a făcut peste 1.500 de drumuri însoţit de coloană oficială. La dosarul cauzei nu ar fi însă o adresă a MAI prin care să se spună la câte misiuni urgente a participat maşina desemnată lui Gabriel Oprea, anchetatorii considerând că o astfel de informaţie nu este relevantă la acest moment.

Surse judiciare au declarat, marţi, pentru Mediafax, că procurorii au primit toate actele solicitate de la Brigada Rutieră a Capitalei şi convorbirile din dispecerat înregistrate în seara de 20 octombrie, când a avut loc accidentul în care şi-a pierdut viaţa Bogdan Gigină, poliţistul care deschidea coloana oficială a vicepremierului.

Anchetatorii au mai primit de la reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne datele solicitate privind legislaţia în baza căreia a fost constituită coloana oficială pentru însoţirea cu echipaj de poliţie a vicepremierului Gabriel Oprea şi traseul pe care a mers acesta în 20 octombrie.

Procurorii au mai solicitat, luni, informaţii de la Primăria Capitalei privind avizele emise pentru săparea gropii de pe strada Ştirbei Vodă, în care a căzut cu motocicleta poliţistul Bogdan Gigină, documetne care ar trebui să fie trimise anchetatorilor până miercuri, au mai spus sursele citate, conform Mediafax.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Dezvăluiri incredibile! Gabriel Oprea a făcut 1.500 de drumuri însoțit de coloană oficială, de la începutul anului

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*