Ultimele Știri

Dezbatere prezidențială organizată într-un mod execrabil

Dezbaterea prezidențială organizată de televiziunea Realitatea Tv, a dezamăgit din toate punctele de vedere. Am avut parte de o dezbatere eșuată, întrebări slabe, jurnaliști slab pregătiți, candidații nu au fost cronometrați corespunzător, iar moderatorul Rareș Bogdan nu a reușit să le impună celor doi candidați un set de reguli pentru a păstra un comportament civilizat. 

Victor Ponta s-a prezentat la dezbatere cu o mapă plină de hârtiuțe și documente pe care le-a răsfoit pe parcursul dezbaterii. Klaus Iohannis a venit la dezbatere fără documente și a ținut să răspundă direct întrebărilor jurnaliștilor și celor venite din partea contracandidatului său. Rareș Bogdan face prima greșeală, la startul dezbaterii acesta nu prezintă un set de reguli pe care cei doi candidați la funcția de președinte al României ar trebui să le respecte. Acesta îi oferă cuvântul candidatului Victor Ponta care își prezintă programul aproximativ 5- 7 minute.

La câteva minute de la startul dezbaterii, în timp ce Victor Ponta își expunea primele idei, în platou s-a auzit un zgomot puternic, cel mai probabil a căzut ceva din decor. 

Klaus Iohannis îi atrage atenția jurnalistului Rareș Bogdan și îi cere cuvântul sau cel puțin să i se prezinte un set de reguli, privind această dezbatere electorală.

Abia atunci jurnaliștii Realitatea Tv încep să îi cronometreze pe cei doi candidați oferindu-le câte 2 minute pentru a-și expune ideile fără a fi întrerupți. Candidații nu au respectat acest lucru, fapt ce îl putem imputa tot moderatorului Rareș Bogdan.  

Deci nu am avut parte de o dezbatere ci doar de un bâlci dâmbovițean, fără reguli, fără un program prestabilit.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Dezbatere prezidențială organizată într-un mod execrabil

  1. Daca erati o „presa libera” v-ati fi exprimat corect!

    „Dezbatere prezidențială organizată într-un mod execrabil” A FOST DATORATA „SERIOZITATII” PRESUPUSULUI NEAMT DE ROMANIA si….atat.

  2. Mesaj pentru dl Victor Ponta:
    Domnule Victor Ponta, aveti grija sa nu mai aratati si in alte emisiuni brosura aceea cu copertile rosiatice, pentru ca seamana izbitor cu carticica de invataturi a lui Mao, despre care stim ca va este atat de draga!…
    Mesaj pentru dl Rares Bogdan:
    Domnule Rares Bogdan, nu va mai imaginati ca puteti sa fiti echidistant intre BINE si RAU. Iar daca totusi puteti, atunci fiti sigur ca slujiti RAUL.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*