Ultimele Știri

Dezastru pe Bursa din Shanghai! Marți a picat cu 7,6 la sută

china

Marți a avut loc o nouă cădere masivă a Bursei din Shanghai de 7,67 la sută. Investitorii s-au panicat deoarece Comisia de reglementare din China nu a făcut nimic pentru a liniști piețele, după dezastrul de luni, așa cum a făcut luna trecută, după o scădere de 8,5 la sută.

„Este de vânzare panică și o problemă de încredere,” a declarat Wei Wei, un analist la Huaxi Securities din Shanghai, pentru Bloomberg News.

„Guvernul nu va interveni pentru a salva din nou piața bursieră, este o lichidarea globală și se răspândește peste tot acum. Nu va merge de data asta.”, a mai spus Wei Wei.

Indicele Nikkei din Tokyo a fost din nou tras în jos de Beijing, și s-a închis cu 3,96 la sută în jos. Alte piețele asiatice, de asemenea, au alunecat marți, dar nu la fel de rapid ca luni.

Marți, piețele europene au pornit cu o redresare modestă după accidentul numit Lunea Neagră. Banca centrală a Chinei a intervenit în mod regulat într-un efort de a revigora piețele. Banca Populară a Chinei a cheltuit mai mult de 200 de miliarde de dolari de la începutul lunii iulie, dar rezultatele întârzie să apară.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*