Ultimele Știri

Destinațiile preferate de români pentru sărbătoarea Paștelui

Paștele ortodox se va sărbători peste trei săptămâni și tot mai mulți români aleg să petreacă sărbătorile departe de casă. Agențiile de turism au venit cu multe oferte care au fost pe placul clienților.

Printre destinațiile preferate de români, Roma este una dintre cele mai populare și căutate de conaționalii noștri. Cei mai mulţi dintre români se duc să-şi viziteze rudele, însă există şi o categorie de turişti care merg să viziteze celebrele biserici catolice. Pentru a petrece sărbătorile Paștelui în Roma, un român trebuie să plătească cel puțin 337 euro, pachet care include trei nopți de cazare cu mic dejun dar și transportul cu avionul și asigurarea medicală.

O altă destinaţie căutată de români este Atena. Este o ţară ortodoxă, unde se găsesc majoritatea tradiţiilor de acasă, inclusiv friptură de miel și ouă roșii. Costul pachetului turistic, în care intră biletul de avion, 3 nopți de cazare cu mic dejun și asigurare medicală, ajunge la aproximativ 440 de euro de persoană.

Totodată, pentru perioada Paștelui, crește foarte mult și cererea pentru zboruri către Tel Aviv, de unde se poate ajunge într-o oră, cu mașina, la Ierusalim. În timpul sărbătorilor pascale, un bilet de avion dus-întors spre Tel Aviv costă aproximativ 200 euro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*