Ultimele Știri

Descoperire macabră! Deget de om găsit în carne tocată

Carne tocată cu deget de om!

deget carne tocata

O familie din Vaslui a anunțat o descoperire cel puțin șocantă, în carnea tocată. Se pare că un deget de om se afla în pachetul cu carnea de pui, primit de la Cantina de Ajutor Social. Descoperirea a alertat autoritățile de control din Vaslui, care încearcă să afle cum a ajuns acolo.

Cei care l-au primit susţin că, imediat după ce au desfăcut ambalajul, au dat cu ochii de deget, iar victima povestește că „a rămas blocată” și nu a îndrăznit să îi arate descoperirea decât fiicei mai mari. Carnea tocată de pui a fost produsă de o firmă din Vaslui. Dar controalele făcute de anchetatori nu au găsit nimic suspect.

Rudele celor care au primit degetul în carnea tocată au însă altă variantă, și anume aceea că sunt oameni care lucrează la negru. Reprezentanții au și ei, bineînțeles varianta lor: se încearcă discreditarea. „Nu vreau să intru în circuitul bârfei. Că asta e o bârfă şi nu vreau să intru în circuitul ei”, a declarat Ghiorghi Safir, administratorul firmei.

Pe baza amprentelor şi a analizei ADN, criminaliştii vor încerca să afle cui aparţine degetul găsit în carnea tocată. Pe lângă varianta unui accident de muncă, poliţiştii merg şi pe ipoteza unui gest intenţionat. Dacă se va dovedi că totul a fost regizat, reclamanţii riscă până la trei ani de închisoare. Autorităţile din Bârlad au închis cantina socială până la finalul anchetei. Şi tot până atunci, carnea tocată din lotul pus sub sechestru nu va mai fi distribuită sau vândută.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*