Ultimele Știri

Descinderi la firmele de teleshopping, mai mulți clienţii au fost înşelaţi şi ameninţaţi

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au descins la mai multe firme din Bucureşti. Firmele sunt acuzate de înşelăciune şi evaziune fiscală prin activităţi de teleshopping.

Polițiștii efectuează percheziţii la domiciliile reprezentanţilor unei societăţi comerciale bănuiţi de înşelăciune şi evaziune fiscală. Mai mult vor fi puse în executare două mandate de aducere, urmând ca faţă de persoanele identificate să fie luate măsurile legale ce se impun.

Reprezentanţii societăţii comerciale, care desfăşoară activităţi comerciale prin intermediul unui web-site de prezentare şi desfacere a unor produse de menaj şi de uz casnic, sunt bănuiţi că ar fi comercializat unele produse ce nu corespundeau cu cele comandate de clienţi, ar fi fost de o calitate inferioară celor prezentate sau nu ar fi funcţionat în conformitate cu specificaţiile prezentate pe pagina de internet.

De asemenea, aceştia mai sunt bănuiţi că ar fi înregistrat în contabilitatea societăţii comerciale mai multe cheltuieli fictive, iar sumele de bani obţinute din vânzarea bunurilor ar fi fost transferate în conturi bancare personale şi retrase ulterior de la ATM-uri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*