Ultimele Știri

Descinderi în judeţul Hunedoara la o reţea de prostituţie şi proxenetism

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a dispus o serie de precheziţii la o reţea de prostituţie şi proxenetism din judeţul Hunedoara. 

Procurorii şi poliţiştii au descins la mai multe locaţii din oraşul Petroşani. Prostituatele şi proxeneţii lucrau împreună cu recepţionerii din mai multe hoteluri, pentru a plasa fetele clienţilor. Din primele informaţii, clienţii sunt oameni de afaceri, politicieni, oameni din mediul administrativ, patroni ai altor hoteluri, cetăţeni români dar şi străini – spanioli, nemţi şi italieni.

În acesată reţea se pare că ar fi implicat şi fiul unui consilier judeţean. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre fiul consilierului judeţean UNPR, Dorina Pleşcan, care este acuzat că ar fi şeful reţelei.

Un cadru didactic de la Universitatea din Petroşani a fost ridicat ca martor în dosar, este vorba despre prof. Eduard Edelhauser, Conferențiar în cadrul departamentului de Management, Ingineria Mediului si Geologie, Facultatea de Mine.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*