Ultimele Știri

Descinderi DNA la sediul CNADNR

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac descinderi la CNADNR şi la Direcţia de Drumuri. Procurorii îi vizează pe directorii din cadrul CNADNR, aceștia sunt suspectați de atribuirea de contracte de asfaltare ilegale.  România suferă de 25 de ani din cauza regilor asfaltului care s-au rotit în funție de cei aflați în fruntea Guvernului. Regii asfaltului împreună cu politicienii corupți au spoliat banii pentru drumuri și autostrăzi prin atribuirea de contracte de asfaltare ilegale.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2008 – 2014.

„În cursul zilei de 12 decembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 30 locații situate în mun. București și județele: Ilfov, Suceava, Iași, Cluj, Dolj și Brașov din care 6 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicatul DNA.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*