Ultimele Știri

Deputatul PNL Theodor Nicolescu rămâne fără imunitate

Nicolescu

Camera Deputaţilor a decis să permită arestarea preventivă a liberalului Theodor Nicolescu, acuzat de fapte de corupţie. Procurorii ceruseră încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive în dosarul despăgubirilor de la ANRP.

Cererile DNA pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatul PNL Theodor Nicolescu au fost aprobate de Camera Deputaţilor, cu 174 voturi pentru şi 99 împotrivă. 

Discursul lui Theodor Nicolescu de la tribuna Camerei Deputaților:

Lașitatea, dacă m-ar fi caracterizat, m-ar fi făcut să merg în Comisia juridică, m-ar fi făcut să vin în fața dumneavoastră și să țin un discurs lacrimogen, să vă implor, să vă rog și la urma urmei să sper că dumneavoastră veți respinge această cerere.

După cum vedeți, nu fac acest lucru, nu vă cer să votați într-un anume fel, pentru că eu cred că ce este mai important este ca Parlamentul să dea un vot așa cum crede că e drept, așa cum crede că e corect. Asta e ceea ce vă cer, doamnelor și domnilor deputați, atât și nimic mai mult”, a declarat deputatul PNL.

Theodor Nicolescu este acuzat de luare de mită și abuz în serviciu, în dosarul privind despăgubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro în care a fost arestat preventiv fostul președinte ANI Horia Georgescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*