Ultimele Știri

Deputatul Niculae Mircovici despre protestatari: Neam de slugă, noi suntem stăpâni

mircovici

Deputatul din partea Uniunii Bulgare din Banat, Niculae Mircovici, a lansat o serie de afirmații pe pagina sa de Facebook unde critică dur cetățenii care ies în stradă, cetățeni pe care îi caracterizează drept un neam de slugă care atentează la drepturile aleșilor țării.

„Un neam de slugă se simte cu adevărat stăpân atunci când postează în mediul virtual sub protecţia anonimatului sau când, clamând democraţia, iese în stradă (în număr semnificativ – mii sau zeci de mii) asumându-şi mandatul a milioane de oameni care au votat.” 

„Din păcate, am rămas în istorie cu trădări, de la Burebista, la Antonescu, cu învăţatul furtului şi sperjurului din copilărie, cu zidirea Anei în zid, în loc de găsirea soluţiei pentru ca zidul să nu se prăbuşească, cu plânsetul pentru ciobanul ucis de cei doi vecini şi prieteni, evident tot români, cu prostia şi tupeul ca repere”, mai scrie Niculae Mircovici.

„Acum am inventat democraţia originală, mobilizare pe facebook (la ordin evident) ieşit în stadă, anulat alegeri, făcut jocul cui trebuie şi apoi bocetul slugii că o duce rău. Cu durere în suflet, dar nu trebuie să-mi daţi dreptate. Din păcate, îmi va da viitorul”.

Mircovici îşi încheie mesajul cu: „Noi suntem stăpâni.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*