Ultimele Știri

Deputatul Mircia Muntean, cules din boscheți de polițiști, după ce a comis beat un accident rutier

Deputatul PSD Mircia Muntean, a produs un accident rutier joi seară pe şoseua de centură a oraşului Deva. Fostul primar al Devei a fugit de la locul accidentului și a fost cules din boscheții unde se ascundea de polițiștii locali.

Acesta a fost transportat la spital cu răni la cap şi la faţă după ce – spun martorii – a lovit cu maşina un autobuz, un camion şi un autoturism. Accidentul rutier fără victime a avut loc în municipiul Deva, pe Calea Zarandului, în zona Penny Market. Mircia Muntean a fost găsit de polițiști în boscheți, desculț, plin de sânge pe  fața și cu un cățel în brațe.  Acesta a fost dus la Spitalul Judeţean unde i s-au prelevat probe biologice.

Mircia Muntean este de profesie inginer şi a fost primarul municipiului Deva timp de 16 ani. În septembrie 2013, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv pe deputatul PDL Mircia Muntean la patru ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Mircia Muntean a fost trimis în judecată în acest dosar în ianuarie 2004, fiind acuzat de abuz în serviciu privind tranzacţii nelegale de terenuri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*