Ultimele Știri

Deputatul liberal Mircea Roşca, cercetat petru fapte de corupţie, a fost reţinut

Deputatul liberal Mircea Roșca a fost reținut ieri noapte de către procurorii DNA. După ce i s-a ridicat imunitatea, la cererea procurorilor DNA, Mircea Roșca s-a prezentat la DNA Ploiești unde a fost audiat peste două ore. La finalul anchetei, acesta a fost dus în arestul IPJ Prahova.

Mircea Roșca este audiat în dosarul în care este cercetat de către procurorii DNA pentru fapte de corupţie. Mai mult, procurorii DNA au făcut percheziții la domiciliul din Comarnic al deputatului Mircea Roșca.

„Cred în procedura judiciară, de-aia am cerut ridicarea imunității. E o procedura corectă, nu-i nimic nou, mâine se va judeca și se va face dreptate”, a declarat, ieri, Mircea Roșca înainte să intre în sediul DNA.

Deputatul PNL Mircea Roșca este cercetat de DNA Ploiești pentru două infracțiuni de trafic de influență, din care una în formă continuată. Potrivit anchetatorilor, în 2011, când era vicepreședinte al organizației județene Prahova a PNL, Roșca „a pretins de la un denunțător suma de 20.000 euro pentru a-și exercita influența asupra inculpatului Popescu Gabriel Stelian și asupra celorlalți membri ai Consiliului Local Azuga, pentru a înlesni dobândirea unor terenuri pe raza localității respective de către firma denunțătorului”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*