Ultimele Știri

Deputatul Ion Ochi a demisionat din Parlament

Deputatul PSD Ion Ochi a demisionat din Parlament, anunțul fiind făcut marți de Valeriu Zgonea. În cazul acestuia, Camera Deputaților a respins cererea DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive.

Valeriu Zgonea a anunțat demisia lui Ion Ochi, afirmând că aceasta a fost depusă marți: „Vă informez că dl deputat Ion Ochi și-a depus demisia din calitatea de deputat”.

Deputatul PSD a fost trimis în judecată pe 23 iunie de către procurorii DNA, sub acuzarea de luare de mită și abuz în serviciu, la data faptelor fiind vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov.

Conform declarației de avere pe care acesta a făcut-o publică în urmă cu un an, deputatul se află în posesia a  două terenuri agricole la Braşov şi Prejmer, în suprafaţă de 18, respectiv 28 de hectare, cumpărate în perioada 2011-2005, precum şi a unei păduri la Malnaş (Covasna), în suprafaţă de 52 de hectare, cumpărată în anul 2005. Acesta mai are alte două terenuri – unul cu o suprafaţă de 120 de hectare, la Malnaş, iar celălalt de 12 hectare, la Braşov, potrivit Mediafax.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*