Deputații ruși, despre convoiul NATO în Moldova: Fasciști neexterminați

Deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse, originar din regiunea trannsistreană Roman Hudeacov, a declarat că la conducerea Republicii Moldova sunt niște „fasciști neexterminați”, deoarece au admis ca tehnică militară a NATO să meargă în marș pe teritoriul țării, anunță lifenews.ru.

Potrivit lui Hodeacov, Guvernul de la Chișinău lucrează în interesul SUA și UE și nici de cum în interesul propriului popor. Deputatul s-a arătat nemulțumit de faptul că o coloană de tehnică militară NATO a trecut astăzi hotarul de la Prut pentru a lua parte la vestivitățile dedicate zilei de 9 mai.

„Socialiștii vor bloca toate intrările din capitală pentru a încurca aceste planuri. Îndemn toate forțele politice și sociale sănătoase din RM, să se unească pentru a apăra suveranitatea și neutralitatea Moldovei. Noi nu vom permite soldaților NATO să-și aducă tancurile lor în oraș, și să le plaseze în Piața Marii Adunări Naționale de 9 mai care este o zi sfîntă pentru noi – Ziua Victoriei!”, a declarat omul Moscovei la Chișinău, Igor Dodon.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *