Ultimele Știri

Deputații o trimit din nou către arestul preventiv pe Elena Udrea

Elena Udrea

Parlamentarii au votat, luni, cererile procurorilor DNA pentru începerea urmării penale și arestare preventivă împotriva Elenei Udrea, astfel aceasta poate fi arestată în dosarul Gala Bute.

Deputații au încuviințat cererea DNA pentru începerea urmăririi penale cu 218 de voturi pentru și 76 de voturi împotrivă. În cazul cererii pentru arest preventiv parlamentarii au votat astfel: 13 voturi anulate, 170 pentru și 118 împotriva arestării.

Elena Udrea s-a prezentat azi la Parlament pentru a participa la ședința pe care deputații au programat-o pentru a analiza cererea DNA. Deputaţii au analizat în plen şi  cererile anchetatorilor DNA de începere a urmăririi penale şi respectiv de arestare preventivă a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzaţii în dosarul „Gala Bute”. 

Noile acuzaţii aduse Elenei Udrea de procurorii anticorupţie sunt construite în urma denunţurilor făcute de apropiaţii acesteia.  Elena Udrea a încercat să își impresioneze colegii cu situația mizeră din arestul Poliției Capitaliei, dar din păcate pentru aceasta nu i-a reușit. De curând, Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, fotografiată la Paris alături de Alina Bica şi Elena Udrea, a mărturisit procurorilor că împreună cu Tudor Breazu, administratorul moşiei Elenei Udrea de la Nana, şi cu fostul consilier al acesteia, Ştefan Lungu, au fost rotiţele care învârteau mecanismul corupţiei pus la cale de fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*