Ultimele Știri

Demitere în guvernul Cioloș: „Nu putem avea încredere”

Ministrul Mediului, Cristiana Pașca – Palmer, a semnat ordinul de revocare a șefului Romsilva, Adam Crăciunescu, din calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor, a anunțat Ministerul Mediului, miercuri, într-un comunicat de presă.

”E implicat într-un proces și nu pot avea încredere ca managementul se face corect. Prezumția de nevinovăție se menține, dar după evaluarea făcută e necesar să avem un management care să nu aducă suspiciuni la adresa instituției.”, a spus Palmer la Antena 3.

Citește și: Dacian Cioloș, anunț important din Germania! Ce a decis premierul

‘Miercuri, 13 ianuarie 2016, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, a semnat ordinul de revocare a domnului Adam Crăciunescu din calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor — Romsilva. Referitor la funcția de director general al RNP Romsilva, ocupată de Adam Crăciunescu, Conform OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, singura autoritate care poate numi sau revoca directorul general este Consiliul de Administrație’, notează Ministerul Mediului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*