Ultimele Știri

Defăimarea socială | Dragnea, ultimul bolșevic care vrea să ne reducă la tăcere

liviu dragnea

Liviu Dragnea rămâne ultimul bolșevic al clasei politice românești, iar astăzi vrea să ne pună în fața faptului împlinit prin reducerea la tăcere. „Nu mai avem voie să gândim, trebuie să gândim cum spune partidul, trebuie să executăm ce spune partidul”, cam așa se rezumă mentalitatea acestui bolșevic care a preluat steagul roșu de la Ion Iliescu.

Ce am câștigat la Revoluția din 1989 vom pierde astăzi cu ajutorul lui Liviu Dragnea. În epoca comunistă oamenilor le era frică să își exprime opiniile, gândurile, sentimentele față de conducerea statului. Bocancul Securității îi pândea la orice colț de stradă, în spatele fiecărei uși. Liviu Dragnea își dorește întoarcerea la acea epocă, unde nimeni nu avea curajul să critice partidul și conducătorii. Cam așa gândește acest cripto-comunist.

Legea defăimării sociale l-ar pune la adăpost pe acest comunist și pe clica lui de hoți, care au jefuit România timp de 26 de ani. Da… dl. Dragnea sunteți un hoț și un bolșevic care a distrus județul meu natal, Teleormanul. Teleormanul a devenit astăzi un pol al sărăciei și al foametei. Fiecare copil care termină liceul în județul Teleorman este obligat să plece în străinătate sau în Capitală, pentru  a-și face un rost în viață. Se întâmplă asta, pentru că tu și ai tăi ați  furat tot. 

Ce este de fapt Legea defăimării sociale

Bolșevicul Dragnea ne spune că apără minoritățile, clasele sociale și pesroanele care suferă de o anumită boală, de gura mare a lumii. Minciunile și ușoarele aberații ale acestui individ condamnat la închisoare în primă instanță reprezintă o acoperire pentru adevăratele efecte ale legii pe care însuși a creat-o.  În cazul în care vom avea curajul să spunem lucrurilor pe nume, am putea primi o amendă în cuantum de 100.000 de lei.

Dacă vom spune despre dl. Dragnea că reprezintă o gașcă de hoți (clasa politică), am putea fi amendați cu 100.000 de lei. Acești bani i-aș putea câștiga în vreo 5 ani de muncă, fără a mai  pune în calcul cele necesare supraviețuirii. 

”(1) Contravenţiile prevăzute la art. 2 alin. (2), (4), (5) si (7), art. 6-9, art. 10, art. 11 alin. (1), (3) şi (6), art. 12, 13, 14 şi 15 se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 30.000 lei, dacă discriminarea vizează o persoană fizică, respectiv cu amenda de la 2.000 lei la 100.000 lei, dacă discriminarea vizează un grup de persoane sau o comunitate”, prevede Legea inițiată de liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. 

Amenzile se vor aplica oricărei defăimări făcute în spaţiul public, inclusiv în presă şi pe reţelele de socializare!

Libertatea presei va deveni istorie(…), de asemeanea și expunerea ideilor, gândurilor și a anumitor sentimente de ”simpatie” pe rețele de socializare sau în spațiul public la adresa policienilor de genul, Liviu Dragnea, ar putea fi sancționate cu amezi usturătoare.

Dragnea ne și explică: „Trebuie să fie făcută o plângere, apoi acea persoană care a jignit o persoană, un grup social sau o comunitate, ar putea fi sancționată cu amenzi de până la 100.000 de lei. Am toată încrederea că această lege va fi adoptată.”  

Potrivit textului legii, defăimarea socială este: „fapta sau afirmaţia prin care o persoană este pusă în situaţie de inferioritate pe temeiul apartenenţei sale la un anumit grup social”, prin grup social înţelegându-se „categorie de persoane care se disting din punct de vedere social prin una sau mai multe trăsături de gen, vârstă, rasă, religie, origine etnică, limbă materna, tradiţii culturale, orientare sexuală, origine socială, avere, dizabilităţi, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA.”

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*