Ultimele Știri

Declarațiile Simonei Halep la revenirea în țară

După participarea la Turneul Campioanelor, ultimul turneu al acestui sezon, Simona Halep s-a întors în țară cu trofeul finalistei de la Singapore, iar cu această ocazie a susținut o conferință de presă în care a explicat înfrângerea cu Serena Williams și decizia la meciul cu Ivanovici.

Chiar dacă a fost învinsă, ieri, în finala Turneului Campioanelor, Simona nu regretă faptul că și-a jucat corect șansele în meciul cu Ana Ivanovic și a calificat-o astfel în semifinale pe Serena Williams. 

„Am încercat să o înving şi pe Ana Ivanovici. Am luat decizia care mă linişteşte pe mine, chiar dacă nu a fost prea bine că am ajuns în finală cu Serena. Victoria cu Serena nu înseamnă totul pentru cariera mea. Îmi dă încredere că pot ajunge la un nivel foarte bun. Sînt încrezătoare în forţa mea şi sper să mai joc cu ea şi să şi cîştig”, a spus Simona Halep.

Simona a dezvăluit apoi că s-a înțeles bine cu liderul mondial și cu alte tenismene din Top 8 WTA. 

„Serena mi-a zis pe podium că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial, adică eu. M-am înțeles excelent cu ea, e o persoana minunată. M-a lăudat, mi-a dat chiar și niște sfaturi. În schimb, n-am vorbit deloc cu Maria Șarapova şi Bouchard. Ele nu prea socializează aşa mult. Mă bucur că m-am împrietenit cu Kvitova, este cineva în tenis, are două turnee de mare şlem cîştigate”, a mai declarat tenismena noastră.

Despre continuarea colaborării cu antrenorul belgian Wim Fissette, Simona sustine că încă n-a luat o decizie, iar în această perioadă se va odihni alături de familia sa.

„Îmi place iarna, îmi place frigul, apoi iar merg la căldură, asta mi-e meseria. Acum merg acasă, aştept mult asta, am plecat imediat după finală. După vacanţă voi lua mai multe decizii. E un lucru foarte mare pentru România faptul că am ajuns în finală la Turneul Campioanelor”.

După participarea la Turneul Campioanelor, Simona Halep încheie anul pe locul 3 în ierarhia mondială.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*