Ultimele Știri

Declarațiile Simonei Halep la revenirea în țară

Simona Halep a ajuns acum puțin timp în țară din Australia, pentru a se pregăti de meciurile din Fed Cup de săptămâna viitoare, iar din primele declarații ea s-a arătat mulțumită de parcursul ei de la Melbourne.

Simona Halep a fost eliminată din sferturi la Australian Open, însă românca nu este dezamăgită rezultatul obținut, iar la sosirea de la aeroport a fost întâmpinată de o mulțime de fani, care i-au oferit flori alături de familia ei.

„Nu sunt dezamagită, nu cred că am ieșit repede, un sfert de finală e un rezultat bun. De 10 ani nu a mai făcut cineva din România așa ceva. Sunt foarte mândră de ce am realizat acolo”, a spus Halep.

Halep a fost suprinsă de tenisul jucat de Makarova în sferturi, iar aceasta este și explicația înfrângerii din sferturi.

„A fost o zi proastă pentru mine, iar Makarova a jucat bine, a jucat un tenis diferit. Nu m-am așteptat să joace o minge mai moale, care m-a încurcat mult. Acesta a fost meritul ei pentru victorie. Îmi doresc în cariera mea să câștig un Grand Slam, dar nu am spus niciodată că mă duc la unul să-l câștig. Merg la orice turneu ca să dau tot ce pot”, a declarat Simona.

Următoarele meciuri pe care le va juca constănțeanca sunt în cadrul primului tur în Grupa Mondială II a Fed Cup, împotriva Spaniei, din 7 și 8 februarie. Din lotul convocat de Alina Tecșor, căpitanul nejucător al României, vor face parte și Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru, dar nu și Sorana Cârstea.

„Mă bucur că este în formă Irina și joacă un tenis bun. Cred că suntem o echipă destul de bună. Eu una joc numai pentru țară, pentru suporterii și fanii mei care vor veni la Galați, fiindcă aici nu e vorba de individual, așa că voi încerca să dau tot ce pot pentru a câștiga meciurile mele”, a precizat Halep. 

În meciurile de simplu, în patinoarul de la Galați, vor juca Simona Halep și Irina Camelia Begu, în vreme ce la dublu Monica Niculescu va face pereche cu Alexandra Dulgheru sau Raluca Olaru.

Spaniei va fi reprezentată de către Garbine Muguruza (24 WTA), Silvia Soler-Espinosa (69 WTA), Lara Arruabarena (91 WTA) şi Anabel Medina Garrigues (446 WTA), fără Carla Suarez Navarro, cea mai bine clasată iberică (17 WTA) din cauza unor probleme medicale.

„Este un lucru bun că nu va juca Navarro, însă o au pe Muguruza, care este o jucătoare puternică și împotriva căreia eu am pierdut”, a susținut Simona la apariția pe Aeroportul Otopeni.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*