Ultimele Știri

Declarațiile patronilor după ce ANAF a anunțat controale de Revelion: ”Să caute altă soluție ca să-și facă imagine decât să se lupte cu ciorbele. Aceste războaie cu ciorbele nu le aduc glorie”

După ce Fiscul a anunțat că începe o nouă operațiune „Revelion 2016” și că inspectorii ANAF își vor petrece noaptea de 31 decembrie verificând localurile, patronii declară că nu se tem de aceste controale, conform Profit.ro.

Controalele făcute de ANAF în ultimul timp le aduce inspectorilor riscul de a rămâne fără locuri de muncă în câțiva ani, pentru că nu vor mai avea ce să controleze, suține Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc și proprietarul Phoenicia, unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din țară.

Murad „apreciază” că în timp ce traficul de țigări este încă foarte mare, ANAF crede că e mai important să controleze ciorbele și fripturile în noaptea dintre ani.

„Să caute altă soluție ca să-și facă imagine decât să se lupte cu ciorbele. Aceste războaie cu ciorbele nu le aduc glorie”, a afirmat omul de afaceri. 

Acesta a continuat să glumească pe seama controalelor: „Le dau o informație de ultimă oră: ciorbele se fac cu oase de vită, dar bucătarii spun că sunt de porc. Deci, dacă vin inspectorii să constate acest lucru, va fi un dezastru total în economie”, glumește Murad, citat de Profit.ro.

Pe de altă parte, Călin Ile, vicepreședinte al Federației Industriei Hoteliere din România, spune că atâta timp cât controlul e civilizat și respectă legea,  este binevenit: „Într-o zi normală ai bonuri fiscale de emis, ai mese care vin una după alta, pe când de revelion e simplu, închizi deja și totul e plătit dinainte și se verifică în cinci secunde”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*