Ultimele Știri

Declarațiile martorilor la atacul armat din Munchen. O femeie a povestit că atacatorul a tras și în copii

atac terorist munchen germania

Mai mulți martori aflați în restaurantul din fața căruia a avut loc atacul se declară șocați de teribilul incident. Atacatorul din Munchen a început să tragă din fața unui McDonald’s situat de cealaltă parte a mall-ului Olympia.

O martoră pe nume Lauretta a declarat că fiul ei se afla în baia restaurantului, în momentul în care s-au auzit mai multe împușcături. Aceasta a descris cum atacatorul și-a încărcat arma, după care a auzit mai multe împușcături.

Martora a văzut cum acesta trăgea și în copii. În plus, a declarat că atacatorul a strigat “Allahu Akbar – Dumnezeu este mare”.

Huseyin Bayri, un alt martor al incidentului, l-a auzit pe criminal cum striga că este neamț și că o să omoare toți străinii. Bărbatul a încercat să salveze un tânăr care fusese împușcat, dar băiatul a murit chiar înaintea sosirii ambulanței.

Lynn Stein, angajata unui magazin din cadrul centrului comercial, a dezvăluit că a auzit mai multe împușcături una după alta. Aceasta a descris cum oamenii fugeau speriați și țipau, atmosfera fiind una haotică. Martora a văzut pe cineva întins pe jos, dar nu și-a putut da seama dacă este decedat sau doar rănit.

The following two tabs change content below.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*