Ultimele Știri

Declarații halucinante și disperare din partea oamenilor premierului

PONTA

Asistăm la un asediu împotriva Direcției Naționale Anticorupție venit din partea arcului guvernamental și a baronilor roșii. Jockerii premierului au ieșit la atac și amenință opoziția și cetățenii care ar avea curaj să iasă în stradă pentru ai cere demisia lui Victor Ponta.  

Premierul penal a tunat astăzi la adresa PNL: Cei din PNL-PDL scot oamenii în stradă, le voi face plângere penală la procurorul general, vedem atunci dacă le mai place să facă politică din justiţie.

Executantul Călin Popescu Tăriceanu a lansat la rândul său un atac la adresa Justiției deoarece ar ataca Parlamentul. Problema parlamentarilor este corupția și dosarele penale, nu Justiția. 

„Să creem la nivelul Parlamentului o comisie specială pentru evaluarea democrației. Am spus colegilor că statul de drept însemnă respectarea câtorva principii fundamentale. Constatăm un dezechilibru major în detrimentul instituției democratice – Parlamentul. Justiția atacă permanent Parlamentul.

Puterea judecătorească trebuie să țină cont de responsabilitatea pe care o care să nu producem crize politice. Săptămâna viitoare după ce vom trece de moțiunea de cenzură, vom face o întâlnire cu asociațiile profesionale din justiție. Există temeri cu privire la funcționarea corectă a justiției în România. Drumul este pavat pentru derapaje de la democrație și instaurarea unui regim autoritar de felul celui Băsescu”, a spus Tăriceanu.

Cel mai halucinant atac a venit din partea ministrului Justiției Robert Cazanciuc care încearcă să îl protejeze pe Victor Ponta. Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, le atrage atenţia liberalilor că organizarea de „manifestări politice ilegale” în scopul împiedicării exercitării puterii de către Parlament sau Guvern poate atrage răspunderea penală.

„Ca ministru al justiţiei mi se pare inadmisibil şi contrar practicilor democratice constituţionale că PNL să folosească un act de procedură al unui procuror pentru a cere demiterea unui guvern legitim şi a crea instabilitate politică majoră. Este împotriva tuturor angajamentelor asumate de România cu partenerii săi europeni şi transatlantici ca PNL să folosească justiţia pentru a-şi rezolva incapacitatea de a convinge populaţia şi membrii Parlamentului cu un program politic solid, coerent care să ajute România şi nicidecum să o întoarcă acolo unde se află în anii 2009-2011”, a afirmat Cazanciuc, într-un comunicat transmis Agerpres.

Prin aceste atacuri furibunde nu vor avea de suferit doar membrii partidelor politice care ies în stradă să ceară demisia premierului Ponta, ci și simplii cetățeni care cer stoparea jafului și corupției  din țară. Astfel de abuzuri au avut loc deja în Piața Universității, duminică, la Marșul pentru salvarea pădurilor. Sistemul opresiv creat de Ministerul de Interne are ca scop intimidarea cetățenilor și protejarea mafiei.

Disperarea acestor oameni ne arată amploarea mafiei care înconjoară Guvernul și Parlamentul României.  

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*