Ultimele Știri

Declarația eronată făcută de Ponta: ”Peste 31 de zile, România va avea preşedinte cu siguranţă sănătos”.

Victor Ponta și-a manifestat public părerea asupra instabilității ”medicale” a lui Traian Băsescu. Scandalul politic dintre cei doi continuă, iar după ce Băsescu a făcut afirmații serioase la adresa acestuia, legate de funcția sa de ofițer acoperit al SIE, Victor Ponta vine din urmă și îl atacă pe acesta cu diverse comentarii, precum acelea că ar fi suferind de ”boala puterii” sau ar da semne de o ”tulburare evidentă și frământare”.

Zilele trecute, Victor Ponta nu a ratat ocazia de a îi asigura pe locuitorii statului român, că în 31 de zile, România va avea la conducere un președinte perfect sănătos, responsabil, interesat de România și legitim: ”Băsescu are boala puterii. Peste 31 de zile, România va avea preşedinte cu siguranţă sănătos”.

Declarația lui Ponta este majoritar eronată, exceptând remarca adresată președintelui. Eroarea declarației acestuia stă în afirmația conform căreia România va fi condusă în scurt timp de un președinte perfect sănătos, precum și celelalte abilități menționate în cadrul declarației. Dacă întradevăr va fi așa, înseamnă că există un candidat din umbră la prezidențiale, care nu s-a prezentat încă și care va apărea direct pe buletinul de vot. Altfel, despre cine este vorba? Care dintre cei 14 este candidatul legitim, responsabil, interesat de România și mai ales, sănătos?

Cu siguranță, domnul Ponta nu a făcut nimic altceva decât să se refere la propria persoană atunci când a dat naștere acestei afirmații, însă chiar și așa, este cu atât mai grav să auzim această afirmație chiar rostită de el. Și că tot veni vorba de legitimitate, posibila veridicitate a funcției de ofițer acoperit al SIE din timpul mandatului de procuror, nu pare a suna chiar legitim.

Iar responsabilitatea lui Victor Ponta nu a ieșit până acum la iveală, probabil o păstrează în întregime pentru mandatul de președinte. Indiferent de conducătorul de care va avea parte România la finalul acestei campanii prezidențiale, știm cu siguranță că nu, nu va fi sănătos ce urmează pentru noi.

Iar în cazul în care aveați neclarități în legătură cu alegerile pe care trebuie să le faceți în cabina de vot, gândiți-vă doar să alegeți răul mai mic din toate cele rele. Sau altfel spus, alegeți posesorul unei boli mai mici decât celelalte pe care le dețin, de altfel, majoritatea candidaților, cum ar fi: boala manipulării, a conducerii, a îmbogățirii, a iresponsabilității și a indiferenței față de problemele țării.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*