Decizie luată de Primăria Sectorului 1! Ce se va întâmpla cu Șoseaua Kiseleff

  • Nicoleta Ungureanu
  • 11 iulie 2016
  • Local

Primăria Sectorului 1 a luat o decizie care va schimba complet fața Șoselei Kiseleff, demarând, încă de săptămâna trecută, defrișarea a aproximativ 72 de arbori.

Este vorba despre copacii aflați în pericol de prăbușire, majoritatea fiind uscați în proporție de 80% – 100%.

„Acești copaci constituiau un pericol pentru siguranța pietonilor și a autoturismelor care tranzitează această zonă. Administrația Domeniului Public Sector 1 (ADP) execută lucrările de defrișare în baza avizului nr. 3126/1418344 eliberat de Primăria Municipiului București în data de 29 iunie 2016”, a precizat Primăria Sectorului 1, conform unui comunicat transmis, luni, Agerpres.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a precizat la rândul lui că „toți acești arbori erau uscați și reprezentau un pericol în cazul unor fenomene meteorologice extreme”.

„Am fost și rămân un apărător al spațiilor verzi din Capitală, mai ales în calitate de edil al celui mai verde sector din București, însă siguranța cetățenilor este mai presus de orice. De aceea, ne-am autosesizat și am eliminat astfel des-întâlnitul termen „luat prin surprindere”, limitând la maximum posibil eventualele pagube produse de căderea acestor copaci uscați. Menționez că toată această acțiune a avut avizul prealabil al specialiștilor din Primăria Capitalei, fără aprobarea cărora nu putea avea loc”, a declarat edilul.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *