Ultimele Știri

Decizie în cazul lui Robert Turcescu!

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie  nu s-a sesizat din oficiu în cazul lui Robert Turcescu.

Robert Turcescu a scris, luna trecută, pe blogul personal, că a fost ofiţer sub acoperire. El a spus că se simte eliberat de o povară. „Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac aceasta mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor”, a postat Robert Turcescu.

„În ceea ce priveşte decizia privind declaraţiile jurnalistului, nu ne-am sesizat din oficiu, întrucât am apreciat că acele împrejurări nu sunt de natură să constituie infracţiuni”, a spus Tiberiu Niţu, procurorul general.

Cât despre verificarea pe care Ilie Năstase şi Mădalin Voicu au cerut-o în acest caz, Tiberiu Niţu declară: „O decizie faţă de sesizare nu e de luat. Ilie Năstase şi Mădălin Voicu nu au cerut nimic. Doar m-au rugat să analizez situaţia creată. Nu au făcut plângere, nu au sesizat săvârşirea unei infracţiuni. Nu ne-am sesizat din oficiu întrucât am apreciat că acele declaraţii nu sunt de natură să constituie o infracţiune”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*