Ultimele Știri

Decizia luată de adjuncta lui Boc, Horvath Anna, aflată sub control judiciar

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Horvath Anna, aflată sub control judiciar pentru trafic de influență, a anunțat, pe contul său de socializare, că urmează să intre în concediu fără plată până la încheierea cercetărilor.

Horvath Anna anunță că este incorect să nu fie remunerată în această perioadă, fiindcă nhu poate presta munca la primărie.

„Am toată încrederea că autoritățile abilitate ale statului sunt și vor fi în căutarea adevărului. Pentru cele 60 de zile de investigații îmi voi depune cererea de concediu fără plată. Consider că ar fi incorect să obții remunerație în condițiile în care nu poți presta munca la care te-ai angajat. Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat, m-au asigurat de încrederea lor! Trebuie să ne continuăm drumul pe care am pornit, trebuie să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am asumat: reprezentarea corectă și apărarea fermă a drepturilor și a intereselor comunității, ale oamenilor care au nevoie de noi! (…) Doar adevărul este soluția și voi lupta întotdeauna spunând lucrurilor pe nume, direct și făra teamă, pentru că pe teamă și pe jumătăți de adevăr nu vom putea construi un viitor sigur și stabil”, a menționat Horvath Anna.

Aceasta susține că îndatoririle de viceprimar au însemnat preocuparea sa ”permanentă” pentru soluționarea legală a problemelor oamenilor.

„Încă de la început am știut că, în condițiile actuale ale birocrației exagerate și ale legislației ambigue din România, asumarea unei asemenea poziții include, inevitabil, anumiți factori de risc. Mulți dintre cei care și-au preluat, cu toată seriozitatea și responsabilitatea pozițiile de reprezentare a comunității, în multe instituții s-au confruntat cu situații absurde, inacceptabile într-o administrație europeană, într-un sistem juridic coerent-fundament al democrației. În ceea ce mă privește, în activitatea mea de zi cu zi, deseori m-am confruntat cu multe situații dezolante, uneori de neimaginat, dar întotdeauna am avut puterea necesară să depășesc aceste momente și am reușit să îmi reiau atribuțiile și să duc la bun sfârșit sarcinile cu înverșunarea care mă caracterizează”, a mai scris Horvath.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*