Ultimele Știri

Debut cu ghinion! Simona Halep a fost eliminată din cadrul turneului de la Wuhan

Revenirea în circuitul WTA, după o pauză de aproximativ o lună luată de Simona Halep, promitea un parcurs îndelungat în cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, însă a doua favorită a turneului a fost eliminată de Garbine Muguruza încă din meciul de debut, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3.

După un prim set perfect jucat de Halep, cu un serviciu curat și două break-uri, numărul greșelilor neforțate a crescut, iar românca a cedat setul secund în fața tenismenei iberice. În decisiv, Simona părea să revină după re-break-ul de 2-2, însă jocul solid al jucătoarei de pe locul 22 în ierarhia mondială a adus victoria de partea sa, reușind să producă surpriza zilei și să se califice în turul trei al turneului de la Wuhan.

Simona Halep și-ar putea lua revanșa săptămâna viitoare în cadrul turneului de la Beijing, dotat cu premii în valoare de 5, 5 milioane de dolari, până atunci însă îi poate fi amenințată poziția a doua din clasamentul mondial de către Petra Kvitova și Maria Sharapova, care sunt la 200 de puncte distanță, respectiv 600 de puncte WTA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*