Ultimele Știri

Debut cu ghinion pentru Marian Rada

Nici Marian Rada nu poate redresa situaţia de la Rapid, care devine din ce în ce mai tensionată în urma rezultatelor negative înregistrate de giuleşteni, locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu doar nouă puncte în 11 etape.  Astăzi, Rapidul a pierdut din nou, cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu FC Brașov, în timp ce ardelenii se pot lăuda cu a patra victorie consecutivă în fața echipei bucureștene.

Meciul sub ploaie a început destul de încins, mai ales după eliminarea lui Ioan Mera încă din minutul 28 pentru cumul de cartonaşe galbene, care i-a avântat pe „stegari” spre poarta lui Drăghia. Fără niște finalizări de succes, jocul s-a retras mai mult spre linia de mijloc a terenului, mai ales după ce s-a refăcut echilibrul numeric, în minutul 63, cînd Machado a fost eliminat şi el după un fault asupra lui Martin.

Partida din Giulești a continuat în derivă până spre final. Relaxarea defensivei gazdelor s-a remarcat în minutul 84, când Aganovici a înscris cu un şut de la 8 metri, după o centrare a lui Serginho. Astfel, unicul gol al partidei i-a adus 3 puncte lui FC Brașov, care rămâne pe locul 8, cu 16 puncte, în timp ce Rapidul ramâne pe loc retrogradabil.

Imediat după încheierea partidei, Marian Rada s-a arătat nemulţumit de felul în care Cristi Balaj a condus partida de la centru din această seară și a acordat 12 cartonașe galbene.

„Nici egalul nu era bun pentru noi. Trebuia să câştigăm sub orice formă. Eu le-am spus şi la pauză, voiam să cîştigăm şi în 10 oameni. E îngrijorător că nu reuşim să dăm gol. N-a fost fault la Mera, mă refer la al doilea cartonaş. L-a primit foarte uşor. Am văzut reluările. Eliminarea asta ne-a dat peste cap tot sistemul. Pentru noi toate echipele sînt periculoase, inclusiv FC Botoşani. Ne-au lipsit Pancu şi Dică, doi jucători experimentaţi. Au început pregătirile, sper ca la Botoşani să îi am”, a spus antrenorul Rapidului.

Echipele de start:

Rapid București: Drăghia – Tînc (Balint 72′), Iacob, Mera, Mendy – Săndulescu, Dan – Coman, Martin, Buş – Ciolacu (Negru 31′)
Antrenor: Marian Rada

FC Braşov: Iacob – Străuţ, Leko, Machado, Serginho – Constantinescu, Munteanu (Madeira 68′), Santos (Ciocîlteu 46′), Grigorie, Aganovici – Ţîră (Enceanu 61′)
Antrenor: Adrian Szabo

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_41062_52802

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_41062_52804

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*