Ultimele Știri

Debut cu eșec pentru România la Europene

Naționala României de handbal feminin nu a avut șanse în fața campionei olimpice en-titre, Norvegia, pierzând cu scorul de 19-27 în primul meci din faza grupelor.

România, aflată într-o schimbare de generaţie în lotul handbalistelor, prezenta speranțe optimiste înaintea Campionatelor Europene din Ungaria și Craoația, însă fetele nu au putut contracara diferența de valoare de pe suprafața terenului de la Debrecen.

Naționala a început destul de slab jocul cu Norvegia, fiind condusă deja cu 6-2 după doar primele 10 minute. Multe pase greșite, nesincronizări în atac și o apărare permisivă, le-a avansat pe norvegience la scorul de 16-7 de până la pauză. Cristina Neagu a fost singura care a impresionat cu goluri de la 9 metri, dar din multe încercări.

În partea secundă a meciului, româncele nu și-au putut reveni, iar în cele 10 minute de joc au marcat doar de două ori, în timp ce Norvegia controla tot spațiul de joc, atât în ofensivă, cât și în apărare. Cele mai bune jucătoare ale partidei au fost Heidi Lokke, Nora Mork și Kristiansen.

Scorul final a fost 27-19 pentru Norvegia, iar acest rezultat nu ne oferă prea multă încredere pentru meciul de marți cu Danemarca.

untitled-2

untitled-4

untitled-5 Programul jocurilor din grupa B:

  • 7 decembrie, România – Norvegia 19-27
  • 21:30 Danemarca – Ucraina
  • 9 decembrie, 19:15 România – Danemarca
  • 21:30 Ucraina-Norvegia
  • 11 decembrie, 19:15 România – Ucraina
  • 21:30 Norvegia – Danemarca

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*