Ultimele Știri

De neoprit | Simona Halep s-a calificat în sferturi la Miami

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep a reuşit prima victorie în faţa Flaviei Pennetta în optimile turneului de la Miami, ceea ce i-a adus calificarea în sferturile competiţiei americane, scor 6-3, 7-5, după o oră şi jumătate de schimburi intense.

Simona Halep defilează în turneele de pe tărâmul american, dacă acum o săptămână cucerea trofeul de la Indian Wells, acum este calificată în sferturi la Miami. Victoria din această dimineaţă a obţinut-o la capătul unui meci savuros, cu lovituri puternice, agresivitate, schimburi lungi şi rezistenţă din partea italiencei.

În primul set, Simona a fost atentă pe propriul serviciu şi a izbutit să ajungă în avantaj, datorită unu break făcut la 4-2, profitând de o dublă greşeală a Flaviei, care i-a asigurat adjudecarea primul set.

În al doilea set, Halep a jucat riscant, pierzând trei game-uri consecutive pe propriul serviciu, ca apoi să revină mult mai agresivă şi să reuşească să se impună de la 2-5, la 7-5, iar italianca să nu aibă drept de replică.

„A fost un meci foarte greu, am fost condusă cu 5-2 în setul al doilea, am fost foarte nervoasă, m-am certat şi am revenit în teren mult mai agresivă. Până la urmă am câştigat meciul şi sunt foarte fericită. Îmi aduc aminte meciul contra ei de la US Open, am fost dezamagită că am pierdut atunci. Mi-am dorit să joc din nou împotriva ei, am fost mult mai agresivă, am avut mai multă incredere”, a spus Simona Halep după meci.

În urma accederii în sferturile de finală de la Miami, românca a obţinut un cec în valoare de 112.270 de dolari şi s-a ales cu 215 puncte WTA. După ce Maria Şarapova a fost eliminată în turul secund al Miami Open, Simona Halep poate reveni pe locul 2 mondial, doar dacă va câştiga turneul din Florida.

În faza următoare, Halep va juca împotriva tinerei americance Sloane Stephens (45 WTA), care a eliminat-o pe Belinda Bencic (34 WTA), cu scorul de 6-4, 7-6.

GALERIE FOTO:

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*