Ultimele Știri

De mâine meteorologii anunță ploi torenţiale, vijelii şi grindină

Și azi ne mai putem bucura de temperaturile de vară. Chiar dacă suntem în luna mai, temperaturile ridicate ne pregătesc pentru vara ce va urma. Însă meteorologii au anunțat că de mâine vremea se va schimba radical. 

Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă în special în regiunile intracarpatice. După-amiază va ploua sporadic pe la munte, dar după înserat, aversele, cu tunete, fulgere şi vânt alert se vor înmulţi prin vestul, centrul şi nordul ţării. Maximele termice vor depăşi 20 grade în masivele vestice şi sudice. Mai ales seara şi pe timpul nopţii vor fi averse şi descărcări electrice în majoritatea staţiunilor. Pe timpul ploilor vântul va prinde putere şi va cădea grindină, iar cantităţile de apă vor trece de 20 l/mp.

În schimb, pe litoral, vremea se anunţă frumoasă, iar din când în când briza mării îşi va face simţită prezenţa. În aceste condiţii temperaturile se vor opri la 17-18 grade, în timp ce în apă nu se vor înregistra mai mult de 15 grade.

De mâine, temperaturile scad peste tot în țară şi nu vor mai trece de 26 de grade Celsius. În plus, se aşteaptă ploi torenţiale, însoţite de vijelii şi chiar grindină mai ales în sudul, centrul şi estul ţării.

Vineri şi sâmbătă vremea redevine frumoasă şi doar trecător va mai ploua slab prin est, sud-est şi la munte.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*