Ultimele Știri

De ce trimite Ponta Corpul de Control la Primăria Sibiu?

Victor Ponta a trimis  imediat după primul tur al alegerilor prezidenţiale, Corpul de Control al Guvernului la primăria Sibiu pentru verificarea unor retrocedări care au avut loc în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2010.

Premierul face primul pas într-un joc murdar ce ţine de lupta acerbă pentru putere. Klaus Iohannis spune că este „interesant” faptul că se acţionează în plină campanie electorală. Primarul Sibiului spune că nu au ce nereguli să găsească pentru că nu exită probleme la primăria Sibiului.

Citește și: Bani pentru refugiaţii din Basarabia şi Cadrilater sau jaf din banii Statului!

Corpul de control al primului-ministru desfăşoară, începând cu 3 noiembrie 2014, o acţiune de control la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. La baza acţiunii de control au stat informaţii transmise de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor care se referă la activitatea proprie a acestei entităţi cu privire la acordarea unor despăgubiri că măsuri reparatorii, în favoarea unui cesionar, pentru imobile situate pe raza mai multor unităţi administrativ-teritoriale, inclusiv municipiul Sibiu”, se arată într-un comunicat transmis de Guvern.

Guvernul arată că, în situaţia în care echipa de control constată că anumite acte sau operaţiuni au fost iniţiate anterior datei de 1 ianuarie 2010 ori şi-au produs efectele ulterior datei de 31 decembrie 2010, se va putea extinde perioada supusă controlului cu privire la acele acte sau operaţiuni.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*