Ultimele Știri

De ce s-a dus studentul cu mesajul „I love ANAF” la adunarea Antenei 3

Vlad Rizescu, studentul la Medicină care s-a dus cu mesajul „I love ANAF” la mitingul organizat de Antena 3, a explicat pentru B1 TV ce l-a determinat să facă acest gest și care au fost reacțiile pe care le-a primit ulterior.

Antena3 a organizat mitingul împotriva aplicării sentinţei judecătoreşti prin care s-au confiscat clădirile folosite de Dan Voiculescu. Rizescu a mers și el la miting și s-a plimbat printre pensionari cu o pancartă pe care a scris „I LOVE ANAF!”. Pentru acest gest, el a fost aspru criticat.

“ANAF respecta legea în cazul Antenei, iar eu iubesc orice instituție care aplică și respectă legea. (…) Mi s-a reproșat că am fost legionar și comunist. Că sunt plătit de către Traian Băsescu pentru a aparticipa la “întâlnire” și că sunt doar un boschetar”,a declarat Vlad Rizea pentru B1 TV. Tânărul susține însă că nu toți cei care au ieșit în stradă pentru Antena 3 s-au comportat așa. Unii dintre protestatarii pro-Intact i-au respectat opinia și nu l-au apostrofat.

Vlad Rizescu, studentul care s-a dus cu mesajul „I love ANAF” la mitingul organizat de Antena 3: “Mi s-a reproșat că am fost legionar și comunist

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*