Ultimele Știri

De ce îl amenință Voiculescu pe liderul PC, Daniel Constantin

Dan Voiculescu aflat la închisoare în urma condamnării de 10 ani cu executare în dosarul ICA, a aruncat o serie de amenințări și blesteme la adresa rivalilor săi, dar și la adresa liderului Partidului Conservator, Daniel Constantin. 

Liderul PC este considerat un apropiat al mogului, dar se pare că ceva s-a rupt între cei doi. Dan Voiculescu i-a împrumutat lui Daniel Constantin suma de 300.000 de euro, sumă vehiculată și în dosarul ICA, și se pare că de aici a pornit supărarea mogulului. Daniel Constantin este egalul lui Traian Băsescu și al Elenei Udrea în opinia lui Dan Voiculuescu. Acest lucru ne face să ne întrebăm dacă, ”ăla micu a lu’ Voiculescu”, a colaborat și el cu justiția pentru a scăpa de eventuale neplăceri, de aici și trădarea pe care o speculează păgubitul. 

Ce mesaj le-a transmis Voiculescu  din pușcărie rivalilor săi!

„Nu este deloc ușor, credeți-mă, să te lupți de unul singur, fără compromisuri, până la capăt, cu toți cei de mai sus și cu instituțiile influențate de ei.

Adevarul este că în orice luptă îți asumi riscuri în numele principiilor pe care le aperi.

Am pierdut, temporar, libertatea de mișcare dar mi-am păstrat onoarea, demnitatea, respectul și curajul.

Anul 2015 va fi anul în care Băsescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecați de Dumnezeu, dar și de justiție. Același lucru se va întâmpla și cu acoliții lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decât ca justiția să facă dreptate”, este mesajul postat de Dan Voiculescu pe blogul personal.

„Deocamdată nu vreau să vorbim decât de urări de bine. Nici nu am citit nimic, credeţi-mă. Dacă ştiam că sună cineva din presă nici nu răspundeam. Să aveţi un an aşa cum vă doriţi dumneavoastră”, a declarat Daniel Constantin pentru StiripeSurse.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on De ce îl amenință Voiculescu pe liderul PC, Daniel Constantin

  1. Credeam ca dati voi raspunsul de ce e shucarit Felix pe D. Constantin…

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*