Ultimele Știri

De această dată, la loteria bonurilor fiscale se vor acorda maximum 100 de premii

Modificarea Ordonanţei 10/2015 pentru organizarea loteriei bonurilor fiscale a fost adoptată de Camera Deputaților.  Astfel, la extragerea loteriei bonurilor fiscale, conform noii ordonanțe, se vor acorda maximum 100 de premii.

Deputaţii au introdus în Ordonanţă amendamentele propuse de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, „pentru ca sumele câştigate de participanţii la loterie să fie mai consistente”.

Unitatea teritorială a administraţiei fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câştigător va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul şi conţine un număr unic de înregistrere atribuit automat printr-o aplicaţie informatică la nivel naţional. Mai mult, lista bonurilor cu care au fost revendicate premiile, va fi făcută publica pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

În situaţiile în care ulterior efectuării unei extrageri se constată erori de natură tehnică în desfăşurarea acesteia, care nu vizează caracterul aleator al acesteia, se va considera că extragerea a fost efectuată corect, iar premiile se vor acorda câştigătorilor în urma extragerii şi după desfăşurarea procedurilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*