Ultimele Știri

Darius Vâlcov va fi cercetat în arest la domiciliu

Fostul ministru de Finanțe, Darius Vâlcov, va fi cercetat în arest la domiciliu.

Pentru următoarele 30 de zile, Darius Vâlcov va fi judecat în arest la domiciliu după cum au decis judecătorii ICCJ. Instanța a respins astfel, cererea DNA, ca Darius Vâlcov să fie plasat în arest preventiv. Totuși decizia nu este definitivă, iar DNA poate face constestație.

Fostul ministru are mai multe obligații, în arestul la domiciliu: să nu părăsească imobilul în care locuiește fără permisiunea organului judiciar în fața căruia se află cauza, a judecătorului de drepturi și libertăți și de a se supune restricțiilor stabilite de acestea; să se prezinte în fața organului de urmărire penală și a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu ceilalți participanți la comiterea infracțiunilor, cu martorii, precum și cu ceilalți subiecți procesuali.

Pe durata celor 30 de zile, Darius Vâlcov poate părăsi imobilul unde locuiește pentru prezentarea în fața organelor judiciare, la chemarea acestora.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*