Ultimele Știri

Darius Vâlcov a demisionat din Senat și din PSD

Darius Vâlcov, fostul ministru al Finanțelor a demisionat din Senat dar și din partidul PSD.

Acesta este arestat pereventiv pentru trafic de influență. Darius Vâlcov va fi judecat în stare de arest preventiv în dosarul în care este acuzat de trafic de influență, a decis, vineri, Înalta Curte de Casație și Justiție.

Darius Vâlcov a fost trimis în judecată  de DNA pentru trafic de influență, spălare de bani, efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile obținute în virtutea funcției, atribuției sau însărcinării sale, în formă continuată.

La primul termen al procesului desfășurat vineri un judecător de cameră preliminară a verificat măsurile preventive dispuse anterior în acest dosar și a decis ca Vâlcov să rămână în arest.

Darius Vâlcov se află în arest din 2 aprilie, el fiind acuzat de DNA de trafic de influență pentru că ar fi primit aproximativ două milioane de euro de la Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion.

Alături de Darius Vâlcov au fost deferiți justiției Lucian Petruț Șușală (fostul șofer al lui Darius Vâlcov), Minel Prina, primarul municipiului Slatina, Petre Bogdan Timofte și Constantin Tomescu. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*