Ultimele Știri

Daniel Scânteie: „Nu e vorba de bani la Mircea Sandu. A fost o conjunctură cu renta aceea”

Fostul atacant al Bacăului şi al lui Dinamo, Daniel Scânteie, a vorbit despre scandalul dintre şeful FRF, Răzvan Burleanu, şi Mircea Sandu. Scânteie l-a lăudat pe actualul şef al Federaţiei, care este chiar din Bacău. „De când a venit Răzvan Burleanu la FRF cred că managementul s-a schimbat în bine. Oricum trebuie investit în centrele de copii şi juniori, în infrastructură,  în antrenori specializati pentru grupele  de copii. Burleanu e tânăr, e ambiţios şi cred că va reusi în ceea ce şi-a propus”, a spus Scânteie.

Acesta a vorbit şi despre Mircea Sandu, mai exact de scandalul în care este implicat fostul şef al FRF cu actualul preşedinte. „Mircea Sandu are un atu în faţa lui  Burleanu, mai exact  calificari la campionatele mondiale,  dar a avut noroc cu o generaţie  de excepţie. Nu cred că e benefic acest scandal.  Cred că Mircea Sandu trebuie respectat pentru ceea ce a facut,  doar atât”, a spus Scânteie.

Fostul atacant a comentat şi faptul că Mircea Sandu a renunţat la renta de 50.0000 de euro. „Nu cred că e vorba de bani la Mircea Sandu. A fost o conjunctură de moment cu renta. Merge, sau ce e în plus nu strică. Înseamnă că pentru Hagi şi ceilalţi mari jucători ar trebui să plătească FRF o aşa sumă şi…o plăteşte?”, a spus Scânteie care o vede pe Steaua favorită la câştigarea campionatului.

„Steaua are prima şansă, dar mai sunt şi Astra şi Petrolul. Steliştii au cele mai mari şanse pentru că încasează foarte mulţi bani. Mai cumpără şi jucători…jucători, nu jocuri” a glumit Scânteie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*