Ultimele Știri

Dan Voiculescu la un pas de condamnare

„Eu, să ştiţi, că ultimul cuvânt mi l-am cam spus şi dacă e vorba de o condamnare de către instanţă, îmi iau hainele şi mă duc, nu-i nicio problemă.”, a declarat Dan Voiculescu după ce a ieşit de la Curtea de Apel Bucureşti. Acesta a avut un nou termen în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), dosar care l-ar putea trimite la închisoare pe cunoscutul om politic şi fondator al trustului Antena Group. Voiculescu a plecat, în jurul orei 14.45, de la Curtea de Apel Bucureşti, motivând că se duce la IPJ Ilfov, conform controlului judiciar dispus în cazul său în alt dosar, respectiv cel al şantajării unui om de afaceri.

Unul dintre inculpați, fostul ministru al Telecomunicațiilor, Sorin Pantiș, a declarat că ”prejudiciul din acest dosar este rodul delirului economic al procurorilor DNA”.

La rândul său, nutriționistul Gheorghe Mencinicopschi a spus că ”de silă nu am citit nici un document”.

”N-am înțeles întrebarea, dar de ce să mă întorc, nu am ajuns la ultimul cuvânt.”, a mai declarat mogulul Dan Voiculescu la ieşirea din sala de judecată.

Dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) poate fi încheiat astăzi cu o sentinţă finală, sentinţă care l-ar putea trimite după gratii pe Dan Voiculescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*