Ultimele Știri

Dan Voiculescu a pierdut procesul cu CSM

Dan Voiculescu a pierdut procesul în care a contestat raportul Inspecţiei Judiciare din CSM, care a stabilit că cei doi judecători care au judecat dosarul ICA au fost repartizaţi corect în completul care a dat sentinţa definitivă.

Decizia a fost luată joi de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti.

„Respinge ca inadmisibilă acţiunea formulată de reclamantul Voiculescu Dan în contradictoriu cu pârâta Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii”, au decis judecătorii.

Hotărârea poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Inspecţia Judiciară din Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit, în urma verificărilor, că dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentre , în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, a fost repartizat în mod legal completului format din judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea.

Avocaţii lui Dan Voiculescu au reclamat faptul că repartizarea dosarului la acest complet de judecată nu a fost făcută în mod corect.

Mai mult, Dan Voiculescu a reclamat la CSM de mai multe ori acest aspect, motiv pentru care CSM a sesizat Inspecţia Judiciară să facă verificări, inclusiv cu privire la repartizarea dosarului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*